Nya dofter, usch vad läskigt

Vi kom fram till Järavallen, fick komma av bilen och slå en "sjua". Sedan åkte vi in i bilen igen och fick sitta där och titta när alla mattar försvann in i skogen. När dom kom tillbaka fick vi komma ut igen och då bar det av bort till fika-bordet. Konstig kurs det här, verkar bara vara mattarna som får göra roliga saker.

Det började hända lite mer efter fikat. Vi fick gå iväg fyra & fyra. MOR och jag lekte en liten stund, sedan kom Ann och då var det dags för mig att göra något. MOR satte på mig min sele + spårlinan och kommenderade mig att sitta kvar. Hon gick fram och satte sig på huk, verkade till att ha hittat något väldigt intressant. Jag sprang också dit, men stannade upp det luktade väldigt konstigt. MOR sa ordet "spåra" och visade med handen. Jag gick lite framåt, men jag gillade inte dofterna riktigt. Jag blev allt lite skum och sprang tillbaka lite. MOR försökte och försökte lockas mig, men jag medger att jag var riktigt svårflörtad. Tillslut hade hade jag ändå spårat mig fram till målet och där låg något som såg och luktade ännu mer konstigt. Nä, jag bestämde mig ganska snabbt för att det som låg kunde MOR själv  plocka upp. Selet åkte av och kopplet kom på, äntligen fick jag gå tillbaka. Jag bekantade mig sedan lite mer med klöven och den verkade ju inte vara så farlig som jag trodde.

Ja, ja vi får väl se om jag klarar det bättre nästa gång. Det är ju fortfarande mycket som jag skall bekanta mig med, jag är ju bara knappt 7 månader.

Innan vi åkte hem, fick jag & Guinness springa av oss i skogen, ni kan tro att vi kutade runt.


Kommentarer
Postat av: Elliot

Hej!Du behöver inte alls känna dej värdelös,de e inte så lätt o veta vad sjutton man ska göra där ute i spåret.Min matte lurade ut mej där när jag bara var 4månader!Då tyckte ja de va läskigt ska du veta.
ses i morgon.

2006-10-23 @ 22:10:16
Postat av: Wallander

Tack min fine kompis Elliot. Jag gör väl ett nytt försök nästa lördag då.

Såg att du klarade det galant i lördags, jag stod och tjuvkikade lite. Jag hoppas att jag framöver kan bli lika duktig som du!

2006-10-23 @ 23:00:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback