"Vaktinstinkt"

FAR säger förjämnan att jag inte har någon vaktinstikt, för att jag inte skäller. Jag tycker inte att han skall uttala sig förräns han vet och det vet han nu.

MOR och jag var i köket när jag hörde att ytterdörren öppnades. Jag sprang glatt ut i hallen med en viftande svans för att se vem som kom hem. Men där var ingen, dörren stod bara på glänt.

Jag sprang tillbaka in till MOR, hörde då att någon rörde sig i hallen. För att tuffa till mig och försöka skrämmas så skällde jag (dock med svansen mellan benen). Då hörde jag FARs röst, han sa Helene Helene han vaktar ju visst, vi har en duktig hund.

FAR blev stolt över mig och likaså jag!


Kommentarer
Postat av: äldrematte

ååh, vad duktig du e min lilla prins :)

2006-10-12 @ 16:38:21
Postat av: Chrilli

Hörde av din MOR att du saknade några ord från mig, men jag ska berätta för dig att jag tittar in varje dag, säkert 10 - 100 gånger per dag! Det väntar en överraskning på dig när du kommer hit nästa gång.

2006-10-13 @ 22:27:45
Postat av: Wallander

Oj, tittar du in så ofta. Då är du nog mitt största fan. Jag kan inte alltid skriva varje dag för MOR & FAR låter inte mig själv sätta på datorn. Dom vill hålla koll på vad jag gör, idag finns ju risken att man får kontakt med någon skum typ över nätet.
Har du en överraskning till mig, vov vad spännande. Jag frågade MOR om jag fick komma direkt, men det fick jag inte för klockan är för mycket. Hyggligt, alla andra i min ålder får ju gå ut efter 22.30!

2006-10-13 @ 22:45:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback