Det blev fältet tidigare idag

Jag, MOR & ÄLDREMATTE drog iväg innan 14-snåret. Jag har börjat lära mig vägen till fältet och det gör att jag försöker pinna på så fort jag nånsin kan. Gång på gång får jag höra att jag inte kommer fortare fram samt att det inte lönar sig att dra. Att jag sedan låter som om jag skall kvävas gör heller inte läget bättre.

Efter ett tag så fattar jag detta och lugnar ner mig lite. När vi väl är framme på fältet så blir jag bara så överlycklig. Även idag löd jag väldans bra och jag måste erkänna att det känns bra när belöningen kommer, antingen i form av en godisbit eller bara av ordet "duktig" och den där härliga klappen på bröstet.

Vi var ute i nästan 2 timmar, vädret var helt OK, kunde blåst lite mindre och varit lite varmare, men man kan inte få allt, det är dock bara den 6 April.

När vi kom hem evid 16-snåret så förstod jag att något var i görningen. MOR gick i duschen, ÄLDREMATTE bytte om. Jag fick sedan mat mat tidigare än vanligt och Niklas tog ut mig på en kisserunda. Jag hade rätt, jag skulle vara hemma själv. Familjen skulle på middag hos MORFAR & Kerstin. När alla skall samlas, "mina & dina barn" så får inte vi 4-beningar följa med, så även Hera (schäfertik) & Dito (jack russell hane) fick snällt stanna hemma.

Imorgon är det Påskafton, undrar om det är då som man får påskägg?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback