Inte många metrar...

... klarade jag av att gå i ett sträck.

När jag & Tyrus var på promenix i det fina vårvädret idag så rullade jag mig i gräset gång på gång, det var bara så himlans härligt. Ni som inte ännu prövat, pröva, jag kan garantera att ni inte blir ett dugg besvikna.

VÅREN är en härlig tid!

Nu stundar snart lite extra ledighet. Påsken firar man gärna med sina nära & kära, men lite träning måste också hinnas med.

GLAD PÅSK önskas alla mina trevliga/roliga bloggbesökare!  

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Glad Påsk! Och framför allt en Rolig Påsk ska vi ha alla hundar med familjer. Hoppas det blir fint väder så att vi kan få utlopp för vårkänslorna. Jag blir ju stadshund för några dagar men det brukar bli en hel del utevistelse ändå. Det är helt ok att åka till stan då och då tycker jag. Mycket intressant att kolla in men det är skönt att komma hem till skogen sen igen.

2007-04-05 @ 00:00:37
Postat av: Elliot

Javisst är det jättemysigt att lägga sig o rullar lite varstans.För mej spelar det ingen roll var,det kan bli i både lera,gräs o asfalt.Tokigt men sant.

2007-04-05 @ 12:02:56
Postat av: Vira

Glad Påsk Wallander och andra bloggbesökare med.
Idag har jag varit och fått min spruta och det märkte jag knappt. Jag fick godis efteråt. Vi var i Flyinge så jag var omgiven av stiliga hingstar när vi promenerade in. Sedan fick jag sitta i bilen när matte och hennes brorsdotter gick in och tittade i stallarna. De hade visst fått se ett två dagar gammalt föl. Jag förstår inte varför jag har stallförbud både där och hemma på gården. Nu hinner jag inte mer för jag ska med Funny och matte ut i trädgården

2007-04-05 @ 16:11:57
Postat av: Wallander

Elliot, du är nästan värre än mig, tror jag. När du i tisdags körde ner hela nosen + dig själv i sågspånen så såg du verkligen för rolig ut när du reste dig upp igen. Några aktivitetsproblem har vi inte i alla fall!

2007-04-06 @ 07:58:29
Postat av: Wallander

Vira, sprutorna är en baggis, håller med dig. Vågen är betydligt läskigare,tycker jag, men den slapp kanske du?

Varför har du stallförbud? Om du inte tidigare hittat på något bus där inne så tycker jag att du borde få en chans. Förresten får Funny vara där? Om inte så är det säkert så att er matte/husse har bestämt att i stallet skall inga hundar vistas, eller?

2007-04-06 @ 08:03:53
Postat av: Vira

Walle! Jag förstår inte heller riktigt varför varken Funny eller jag får gå in i stallet, där finns ju alla våra katter när det är mjölk/matdags. Men jag har sett Funny göra en snabbrusch in ibland. Vi brukar ju få ligga i Ulfs säng en stund innan han somnar och då vill han att vi inte har stalldoft i pälsen.

2007-04-07 @ 08:50:55
Postat av: Wallander

Ligga i Ulf säng, låter mysigt, men att bara det skulle vara anledningen till att ni inte får gå in i stallet, låter i alla fall i mina öron som ett ganska dåligt argument. Men det kanske är så och då skall inte jag komma och påstå något annat.

2007-04-07 @ 15:00:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback