MOR hade ställt klockan...

.... om ifall jag inte skulle väcka henne i tid, hade ju varit förbaskat tråkigt om vi hade missat söndagens spårträning. Men jag tänkte att jag sover lite längre för att spårandet tar lite extra på krafterna, så jag sov så länge som fram till 07.00.

8.30 var det dags att ge sig av, det blev till att åka fin vovlo även idag. Det är jätte kul att få åka tillsammans med Guinness, det känns inte så ensamt då. Vi vet båda så väl vad som skall ske när vi åker tillsammans.

Idag, fick alla 2-benta lägga spår till varandra. MOR fick t ex lägga till Tessie & till Elliot +Henke (de gick samma spår, Henkes 1:a blev tydligen allt för enkelt).

Vem tror ni lade mitt spår då? Jo det gjorde Ingvar & Ann och det blev en utmaning skall jag lova.  Jag startade med att leta förtvivlat på träden/buskarna efter snitzlar. Vart jag skulle gå, vilket håll, inga snitzlar? Konstigt! Men jag fick då ta till det som är tänkt att använda när man spårar, nämligen luktsinnet. Ner med snudan och sedan drog jag iväg. Lite vilsen var jag, MOR likaså, hon trodde inte att jag hade koll, men se det hade jag. Efter idogt snusande så stod jag där till slut med klöven i mun. Spåret var ett lurigt ett, det gick nedför och väldigt brant uppför, vinklar och det konstigaste av allt inga snitzlar. Detta var ett medvetet drag från spårläggarnas sida, jag har tydligen tidigare visat allt för stort intresse för dessa istället för att använda snudan. Ja så kan det gå.... men tyckte nog att det gick skapligt ändå! Nu är MOR också tvungen att lita fullständigt på mig, hon har ju minst aning om vart vi skall ta vägen. De 3-benta är ju inte så lyckligt lottade att det fått ett sådant utmärkt arbetsredskap som vi, dvs ett super luktsinne.

Jag ser redan nu framemot nästa söndag. DET ÄR SÅ HÄRLIGT ATT FÅ VA I SKOGEN, SKOGEN!

Kommentarer
Postat av: Elliot

Wallander!Nu undrar man ju genast:VEM ÄR DE 3-BENTA??!!

Sen skulle jag bara säja att jag hörde att du var duktig när du spårade,det är nog värre för din Mor för hon litar tydligen inte riktigt på dej och din kapacitet.Hur kan detta vara tror du?Dom har ca 5 miljoner luktceller och vi har ca 220 miljoner.Det säjer väl en del eller hur?

Din Mor tog förresten med mej till bilen igår och satte mej där.Å SEN GICK HON!!Jättebesviken blev jag bara så du vet.Matte sa att jag såg deppig och sur ut när hon kom tillbaka.Jag ville inte ens ha vatten när hon bjöd mej.

2007-04-09 @ 16:53:10
Postat av: Wallander

Pojkar/killar/män/gubbar, är inte dom 3-benta?
Nej skämt åsido, jag måste ha varit lite för mycket hörgervriden precis när jag skulle skriva. Naturligtvis skall det vara de 2-benta.

MOR har lovat att lita på mig nästa gång och hon brukar hålla vad hon lovar.

Ja, jag hörde det att MOR fick ta dig med ner till bilen efter att du hade spårat. Min MOR måste ligga rätt så bra till hos din matte för annars tror jag aldrig att hon släppt iväg dig. DU, det där med att du inte ville ha vatten, kanske berodde på att du drack massor innan min MOR bad dig hoppa in i bilen. Sedan så var ju Helena där och hon lovade att ta hand om dig tills din matte skulle vara tillbaka. Jag är helt övertygad om att skulle du ha suttit där alldeles själv hade min MOR inte lämnat dig. Tänk på att jag satt i Guinness bil och väntade också. Men jag har nu sagt till MOR att om det sker fler gånger så skall hon hämta mig och så kan vi busa lite tills din matte kommer tillbaka. Bra idé va?

2007-04-09 @ 23:22:01
Postat av: Elliot

Oj jag glömde att berätta för matte att jag fick vatten av din Mor innan matte kom!Det var snällt av henne å tänka på att jag kanske var "torr i näbben".
Det är ju lixom inte så lätt när man inte kan prata(alltså människo-språk).
Vilken tur att vi kan "blogga"i varje fall.....

2007-04-12 @ 09:47:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback