Så har man varit och fått en...

...liten spruta satt i nacken igen. Veterinären gör det så lugnt och metodiskt, man märker det knappt, tycker nästan inte att man är värd en hel köttbulle, men man tackar så klart inte nej. Fr o m nu lär man bara behöva "besprutas" 1 gång/år.

När vi ändå var där så tyckte MOR att det var lika bra att vi tog en vikt också på mig. Jag måste säga att jag håller måttet, matchvikten är nu precis strax över 30 kg. Helt ok för en kille i min ålder fick jag höra.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Då väger vi lika mycket.Konstigt egentligen för jag tycker att jag ser så lång o smal ut.
Eller som dom säjer hemma hos mej:En smal med nos...hm låter misstänkt likt något annat,något ätbart.
hej då från alldeles lagom tjocka E

2007-04-03 @ 13:57:01
Postat av: Wallander

Vaddå, påstår du att jag är tjock, eller?

Du tror inte det kan ha någonting att göra med att jag faktiskt har mer päls än du, dvs att jag ser muskulösar ut än dig.

Jag tror bara att du är avundsjuk helt enkelt.

2007-04-03 @ 20:59:47
Postat av: Sigge

Såja bröder, ta det lugnt med syskonkärleken! Jag tycker ni ser snygga ut båda två. Men jag tror jag måste äta upp mig lite, ni är nästan ifatt mig...
//Sigge

Just det, min matte vill oxå skriva lite...
Hej Walle! Förlåt att jag snikar in några rader här & gör reklam, jag lovar du ska få betalt i hundgodis. Ville bara tipsa dina fyrbenta & andra fyrbenta läsare runt Magistratsparken (& andra som har lust förstås!) att om ni vill få lite helgfrid innan påsken börjar på riktigt & ni gillar klassisk musik kan ni komma till Johanneskyrkan (bakom Triangelparkeringen) kl 19 imorgon (onsdag). Då har min kör nämligen konsert ihop med två solister & en stråkkvintett. Vacker musik om man nu gillar den typen av musik & GRATIS inträde. Tror konserten är ca 45 min lång. Välkomna!
Tyvärr är inte fyrbenta besökare välkomna....

Hoppas du inte blir sur på mig nu Walle (eller MOR för den delen) för att jag tog mig friheter här på din sida. Hur mycket godis kostar det att använda din blogg i kommersiellt syfte så här? Jag betalar bra! Kramar från Lena

2007-04-03 @ 22:42:13
Postat av: Wallander

Sigge, tycker inte du behöver äta upp dig, jag har hört att det är ganska lagom att ligga runt 30-35 kg.

Lena, det är helt ok att du "reklamar" på min blogg.
Betalning, låter lockande... jasså i hundgodis, ja det får väl duga i brist på annat, trodde det kunde bli ett "bur-bidrag". Jag har inte någon prislista klar idag, men som Matte till min kompis så kommer du att få lite reducerat pris. Kan jag återkomma med prisuppgift?

Jag har precis kallat på MOR och förhört mig om hon skulle vilja gå och lysnna på er imorgon. Men hon hälsar att tyvärr går det inte. Hon har bokat in ett eget träningspass imorgon kväll. Har hört henne säga något om "BEACH 2007" vad det nu kan betyda?

2007-04-03 @ 23:13:44
Postat av: Elliot

walle!Har jag sagt att du e tjock?Svar NÄ!Men däremot så tycker min matte att jag ser smal ut och trodde därför att jag vägde mindre dej.
från påskägget E

2007-04-04 @ 08:32:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback