Vad kul...

... att du tittade upp Guinness om än bara för att säga HEJ, det får du gärna göra fler gånger! Men då kan du väl stanna en liten längre stund än idag.

När jag såg dig nere på gatan så ville jag gärna ut och träffa dig. Såg du förresten när jag följde dig från ena fönstret till det andra när du gick längs J A-gatan?

Du en liten hemlis: det kan säkert snart vankas ett eget märgben till dig. Hörde att våra mattar diskuterade detta. Vilken tur att mitt ben låg i hallen och att du visade att du gillade det. Nu var det smarriga inuti slut, så ett nytt kommer att bli ännu godare, jag kan garantera det.

Kommentarer
Postat av: Guinness

Hej Walle!
Jag brukar alltid streta in i din port men jag brukar aldrig få min vilja igenom, så jag blev lite chockad när matte tryckte portkoden. Jag förstod med en gång att vi var på väg upp till dig. Du är min allra bästa kompis utan jämförelse och din MOR är inte så dum hon heller. Hon är alltid så snäll mot mig. Tänk om jag ska få ett eget märgben. Det lät lite krångligt det där med kokandet. Undrar om min matte klarar av det? Jag har förstått nu att när det vankas middagsmat hemma hos oss så är det inte min matte som står i köket utan det är husse!!!! Han kan kanske hjälpa till.
Jag tittade på väderbilderna i Sydsvenskan idag och det finns hopp för uppehållsväder på lördag. Då ska du få följa med oss på utflykt. Det ska bli skitkul! Hoppas vi får springa lösa.
Ses i parken!
Guinness

2007-04-10 @ 08:28:19
Postat av: Wallander

Jag tycker att du skall komma oftare, streta på du bara, jag vet att du är starkare än din matte.

Vad glad jag blir när du säger att jag är din allra bästa kompis och du skall veta att det är ömsesidigt. MOR blev också glad över att du tycker att hon är snäll. Hon är snäll mot dom som är snälla mot henne, så är det!!!

Fixar inte "de dina" ett märgben till dig så lovar jag att vi gör det. Men jag tror att din matte fixar det även om inte hon är den som mest befinner sig i köket.

Utflykt på lördag tillsammans med dig och din matte/husse, voff voff vad kul.
Jag ringer imorgon till dom på TV som bestämmer vilket väder det skall bli och ber dom fixa så att det blir xtra fint väder. Vart skall vi förresten, eller det kanske är en hemlis?

2007-04-10 @ 23:17:57
Postat av: Guinness

Hej Walle!
Jag vet inte riktigt vart vi ska för jag har aldrig varit där tidigare. Men det är tydligen så att tvåbenta kan avnjuta brunch där och att vi fyrbeningar också är välkomna.

Vet du vad som hände idag? Jag har varit elak mot Tarzan. Jag tror till och med att jag bet honom lite grann. Det var faktiskt väldigt taskigt för han blev jätteglad när han fick syn på mig och så beter jag mig så illa. Men det värsta var nog att Tarzan drog iväg med all sin kraft mot mig och min matte så att hans husse flög som en vante genom luften och landade raklång i gräset. Men det var i alla fall inte mitt fel. Tur det!!

Agility är bara så roligt. Där finns en storpudelflicka som luktar väldans gott. Jag smet till henne flera gånger. Jag var också i ett litet slagsmål med en ny hund. Men vår instruktör är en riktig tuffing så jag blev lite rädd för henne och vågade inte bråka mer. Jag bestämde mig för att det var nog säkrast att hålla mig nära min matte.
Jag hörde att min matte kallade henne för "argbiggan". Jag tror inte att det uppskattades till fullo.

Ses i parken!
Guinness

2007-04-10 @ 23:37:28
Postat av: Wallander

Brunch, ännu ett fint ord, men säkert jättegott, låter väldigt knaprigt i mina öron. Så det ser vi fram emot, eller hur?

Men Guinness, har du varit taskig mot "min Tarzan" det får du bara INTE. Han är världens snällaste kille, blir bara så oootroligt lycklig när han också får & träffa "mina kompisar".

Jag hade faktiskt tänkt föreslå att vi tre skulle gå till pildammarna på fredag, men det kanske inte är så bra idé nu.

Tarzan är nog en av de starkaste jag känner, jag kan nästan se framför mig när Allan for genom luften (hihi måste ha sett lite kul ut i alla fall). Tur att han släppte taget för annars kanske han hade skadat sig och det hade inte varit så kul.

MORMOR är dock lite orolig för om MOR skall klara av att gå ut med både mig & Tarzan. Men jag tror att det skall gå bra, min MOR är inte så jättestark men hon accepterar inte hur mycket som helst. Så Tarzan du kan väl göra ditt bästa, för då får du säkert vara hos mig fler gånger.

2007-04-11 @ 14:47:29
Postat av: Guinness

Hej Walle!
Jag vill jättegärna bli kompis med Tarzan. Vet inte varför jag blev arg på honom, kanske för att han kom stormande emot mig och överöste mig med pussar. Jag är inte van vid att bli pussad av andra hundar förutom dig så klart. Jag tycker att man ska känna varandra lite bättre innan man blir så intim.
Kanske skulle jag uppföra mig bättre om din MOR är med. Jag brukar skärpa mig när hon är i närheten. Tror du att jag kan få en chans till, eller är Tarzans husse och matte jättearga på mig nu? Hur gick det egentligen för Tarzans husse efter luftfärden?
Ses i parken!
Guinness

2007-04-11 @ 22:00:02
Postat av: Wallander

Ja, ibland kan man allt bli lite för överrumplad och då kan man reagera lite konstigt. Det där med intimitetet, kan vara riktigt känsligt, för vissa.

Du, jag tror att du kan få en chans till. Vi får väl göra ett försök på fredag när MOR är med. Jag tror inte att du behöver vara rädd för att Tarzans husse & matte skall vara arga på dig, jag har sagt att du är världens snällaste kille när man känner dig ordentligt. Jag har pratat med MORMOR idag och det är lugnt med Allan, armarna sitter kvar där dom ska och ingen annan väsentlig del blev heller skadad.

2007-04-11 @ 23:44:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback