Allsång & Hipp Hipp...

... inte visste jag att man kan tycka det är så roligt.

ÄLDREMATTE har varit här och när reprisen av "ALLSÅNG PÅ SKANSEN" visades, ja då tog ÄLDREMATTE fram en mick och sjöng med hellre än bra.

Sedan laddes DVDn med Hipp Hipp och just nu ligger ÄLDREMATTE & FAR dubbelvikta av skratt. MOR gick till sängs vilket jag oxå gör nu, orkar heller inte höra på dem längre. Tiffany, ja hon är rätt kulig, men det är ju de flesta som kommer från Staffanstorp...

Kommentarer
Postat av: Elliot

Nä du de tror jag inte,alltså att de flesta som bor i denna hålan är roliga....Vi har förresten döpt om det till Träsket!
Men däremot så äääälskar min matte o husse Hipp-Hipparna!Dom e skitkul o kommer från mina människors favvisställe.....nämnligen Lund.
Men syftar du på oss så naturligtvis tackar vi för det=oD

2007-08-11 @ 13:31:56
Postat av: Wallander

Klart jag syftade på er...
Varför har ni döpt om det till Träsket?
De flesta 2-beningar här nere omkring verkar gilla dom där hippisarna, men visst kommer väl Tiffany från Staffanstorp?

2007-08-11 @ 20:51:11
Postat av: Elliot

Träsket kallar vi det för att det mer eller mindre ligger på en mosse,och så har det ju varit lite x-tra "träskkänsla"hela den här sommaren med översvämmningar o dyl där ute.Som t.ex.överallt på stigarna där vi annars har brukat gå ....ja....där har inte varit några stigar...utan där har simmat ankor o andra fåglar.
Jodå det stämmer att Tiffany kommer från Stp.Dom tyckte väl att det var ett tacksamt ställe att göra parodi på....men förlagan till Tiffany lär vara en dam som arbetade i en kiosk i Dalby...

2007-08-12 @ 16:26:14
Postat av: Wallander

Bra, nu har jag fått svar på både det ena och det andra. TACK!

2007-08-13 @ 00:16:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback