Åsså är vi...

... family five igen. 

ÄLDREMATTE har "tillfälligt" flyttat hem.

Biblioteket har förvandlats till, ja jag vet inte vad man skall kalla det, trångt har det blivit i alla fall. En tältsäng står uppställd + en "klädhäst" (kan redan se framför mig hur den kommer att böja sig på mitten när ÄLDREMATTE skall börja hänga upp halva sin garderob på den).

Skall bli intressant att se hur länge det går att komma in i rummet överhuvudtaget. Jag hoppas att hon i alla fall ser till att hålla fritt framför dörren så att jag kan komma in och sedan oxå ta mig upp i sängen när hon inte är hemma (har förresten redan invigt den idag då ÄLDREMATTE varit på jobbet). Lagom höjd, bra komfort, där kan jag tänka mig tillbringa många av mina vilotimmar.

ÄLDREMATTE, jag hoppas att du kommer ihåg vilka "spelregler" som gäller här hemma? Det har tillkommit en sedan du flyttade hemifrån förra gången. Nämligen den att varje familjemedlem måste gå ut med mig minst en gång dagligen och sedan ge mig massor med "kli" på magen. Följer du dessa regler så skall du se hur mycket "kärlek" du får tillbax från mig i alla fall.


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Jamen det kanske inte är så dumt att få lite tillskott i flocken. Spelreglerna låter helt ok tycker jag. Bra med skön säng.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback