Bärhjälp...

... kan behövas ibland.

I eftermiddags fick jag vara ensam hemma ett par timmar, det var faktiskt riktigt skönt, var nämligen ett tag sedan sist.

FAR börjar arbeta lite tidigare på dagen nu... skönt för honom att pröva på ett par dag-/kvällspass oxå innan hans sommarjobb snart är slut.

MOR, LILLMATTE & Niklas var hos en gammal arbetskollega till MOR, "Kajjin" (LILLMATTE uttalade hennes namn så när hon var liten och inte kunde säga "r") , som numera bor i Frankrike men som är hemma och hälsar på.

Jag hittade dessa bilder i MORS kamera och är bara tvungen att visa upp hennes 2 söta barn, Kate & Tomas:
image188
image189

När 2-beningarna väl var hemma igen så gick jag & MOR på en lång runda som slutade nere på Centralstationen. Där fick jag träffa (Stockholms) Eva som snabbt hoppade av tåget och överlämnade ett par skor till MOR innan tåget skulle rulla vidare till Huvudstaden.

Eftersom MOR har ont i sina små händer så tyckte jag att det var lika bra att hjälpa henne bära påsen:


Kommentarer
Postat av: Zappy

Hej! Det var en härlig filmsnutt du lagt ut! Minst lika kul hoppas jag att vi kan ha om ni kommer ut till mig på lördag. Kolla på Lakrits blogg. Våra mattar får bestämma tid och plats mera exakt per telefon. Vi åker tillbaka till landet någon gång under förmiddagen. Kan du hjälpa mig att sprida informationen sedan? Vi hörs och ses!

2007-08-06 @ 07:18:09
Postat av: Lakrits

Visst är det så att om man bär något ens minsta lilla stund så har man automatiskt rätt att ta del av innehållet. Vad fanns det för spännande i påsen?

2007-08-06 @ 08:09:36
Postat av: Zappy

Jag tänkte faktiskt på badfilmen när jag skrev att det såg härligt ut. Att bära tycker ivarje fall jag inte är riktigt lika kul som att bada..... Fast det kanske var godis i påsen?

2007-08-06 @ 08:45:30
Postat av: Wallander

Zappy, komma ut till ditt land, ja jätte gärna. Jag skall försöka få tag i Alex, för han vill nog oxå komma om han kan tror jag.
Bada är livet, men bära annat (än dummy) är kul. I påsen jag bar fanns ett par skor till MOR. Bra, för hon har ju inga innan...

2007-08-07 @ 00:27:23
Postat av: Wallander

Lakrits, dom bärreglerna gäller definitivt inte i min familj och jag tror INTE att MOR skulle uppskatta att jag tagit en del av detta innehåll.

2007-08-07 @ 08:19:21
Postat av: Lakrits

Nänä...det är väl inga regler som matte har godkänt heller. Men jag tycker det verkar vettigt. Fast jag får inte bära så mycket kassar åt matte för jag är sällan med när hon handlar. Dessutom brukar det vara så att när matte vill jag ska bära så vill inte jag, utan jag vill liksom komma på det själv. Lite egensinnig? Inet alls...

2007-08-07 @ 12:28:47
Postat av: Wallander

Kanske har du bara en egen vilja???

2007-08-07 @ 22:11:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback