Idag har...

... värmen nästan tagit all must ur mig.

Jag har nästan gått som en zombie när vi varit ute. Inomhus har jag i stort sett bara legat i badrummet, det är den absolut svalaste platsen för tillfället.

Det blev dock lite bättre fart på mina ben när jag och FAR var ute på nattarundan, men det berodde nog mest på att vi nästintill blev anfallna av alla (satans) myggor. Dom är inget roliga för tillfället.

Imorgon är det fredag (igen) och en dag närmre den blivande träffen hos syster Zappy. Det ser jag framemot och MOR har berättat att jag och Lakrits skall samåka vilket vi aldrig gjort förut (hoppas vi slipper mellanväggen)!

Kommentarer
Postat av: Elliot

Det är konstigt för jag har nästan inte alls lidigt av värmen denna gång dvs.att det är full fart i vanlig ordning.
Men jag medger att jag måste flytta mej många gånger varje natt OCH att myggen är för jä....a!!Usch o fy för dessa kryp...hoppas att dom inte gillar det nya scaliborhalsbandet....synd förresten att dom är så förbaskat små(eller tur)för annars kunde man brytit av det där sugröret som dom sticker en med hihi!

2007-08-10 @ 10:23:55
Postat av: Wallander

Elliot, det tycker jag att du skall vara himla glad för, alltså att du inte lidit av värmen dessa dagar.
Vi skall kanske "gadda" ihop oss och starta myggkrig. Jag är skitbra på att fånga insekter. Häromkvällen fångade jag en spindel. LILLMATTE tyckte det var lite läskigt, det hängde ett spindelben ut ur munnen på mig. Hon kom i högsta hugg med en bit papper, öppnade min mun och tog ut resterna.

2007-08-10 @ 21:10:29
Postat av: Vira

Vi slåss också mot myggen. Värst är kvällarna. Men gillar du verkligen att ta spindlar i munnen? Jag kan möjligtvis jaga dem men i munnen tar jag dem inte, det krävs större villebråd för att jag ska bära. Ett par kvällar och nätter den här veckan har matte smugit ut inte låtit mig följa med. När hon kommit hem har hon haft med en plastback varifrån man hört ett krasande ljud. En kväll tog hon upp backen ur källaren och satte den på köksgolvet. Jag hörde att där var något levande i den men kunde inte förstå vad som fanns i. Något okänt båst att resa ragg och skälla. Efter en stund vågade jag ge mig fram men jag förstod ej vad det var i. Matte tog upp ett av djuren och förklarade att det var kräftor och att de kan knipas rejält. Efter ett tag åkte de i en stor gryta och fiskades upp efter en stund alldeles röda.
De dagar det varit som varmast har Funny och jag fått bada i stora dammen. Vi har också tränat lite vattenapportering där. Jag börjar intressera mig för bottenvegetationen, kanskr jag lyckas själv fiska upp en kräfta.
Imorgon ska jag och matte också köra till Zappy och hennes matte. Vi ses då!

2007-08-10 @ 22:07:58
Postat av: Wallander

Vira, vilken tur att du var lite försiktig när det gällde kräftorna, hade nog inte varit kul att få nosen i kläm.
När du kollar vattenvegetationen, kör du då ner huvudet under vattenytan? Det vågar inte jag.
Vad kul att du oxå kommer imorgon! Jag & 3 tjejer det kan bli riktigt tufft, jag skulle nog behövt ha dig vid min sida Elliot.

2007-08-10 @ 23:38:46
Postat av: Elliot

Vad skulle du med mej till då?Du e ju specialist på tjejer....de e inte jag=(
Tror nog att du kommer att trivas som tuppen i hönsgården...
Matte har jobbat ett pass idag o nästa börjar kl 18 så vi får passa på att gosa under tiden fram tills dess =o)

2007-08-11 @ 13:26:59
Postat av: Wallander

Jag tyckte att du kunde ha varit med så att det hade blivit lite mer fördelning mellan könen, men det gick rätt bra.
Vilken tur att det är ganska lång tid mellan din mattes 2 jobbepass, så att ni hinner få lite gosetid tillsammans.

2007-08-11 @ 20:45:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback