Jag vill ha blommig...

...falukorv!

Igår kväll vi 20-tiden låg jag och flåsade och betedde mig lite oroligt så MOR frågade mig om vi skulle gå ut. Jätte bra idé tyckte jag och sprang ut i hallen och satte mig.

När jag kom ut i parken så började jag dra som attan, körde snudan i gräset och snusade frenetiskt. MOR var säker på att jag var riktigt nödig, men se där trodde hon fel, jag hade fått upp ett spår till en bit falukorv.

Men tror ni jag fick äta upp den? Nej, MOR sa väldigt bestämt, SLÄPP och jag vågade inget annat.

Jag har hela natta drömt om korvbiten som jag fick lämna kvar där på gräsmattan och trodde den skulle ligga kvar idag på morgonen, men SNYFT den var borta. Vem har tagit den? Är rädd för att detta mysterie blir svårlöst...

Kommentarer
Postat av: Guinness

TIPS! Utanför Jörgen Ankersgatan 16 ligger en halv pizza. Jag lyckades inte fånga upp den för jag har ju en "lampskärm" runt halsen som en förbipasserande elak gubbe uttryckte det.

2007-08-09 @ 13:54:04
Postat av: Wallander

Tack Guinness, skall kolla upp det så snart jag kommer utanför dörren. Eftersom att jag vet var den finns så hinner kanske inte MOR reagera förräns jag satt den i mig.
Menar du att någon har varit elak mot dig, fy farao vilken skitstövel. Ser du honom igen så hämta mig, så skall jag säga honom ett och annat. För jag kan tänka mig att du kanske inte riktigt orkar det för tillfället.

2007-08-09 @ 15:19:05
Postat av: Wallander

Skit, någon hann före mig... denna gång oxå!

2007-08-09 @ 19:41:29
Postat av: Lakrits

Fy vad nesligt. Du får inget smaskens varken igår eller idag. Tycker det var lite hårt av din MOR att du inte fick behålla korven när du väl hade den i munnen. Men sån't e livet. Hundlivet.

Postat av: Wallander

Mm, min MOR kan vara en hårding ibland... men oftast har hon rätt i det hon säger/gör.
MOR säger att man skall akta sig noga med vad man stoppar i sig nu när det är rötmånad, så det var nog bra att jag inget fick i mig av det där... jag vill helst inte bli sjuker.
... men oftast en klok MOR

2007-08-09 @ 23:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback