Nu börjas det snart...

... imorgon startar MALMÖ FESTIVAL WEEK.

Jag är inte helt glad för detta, det blir en sådan himla massa 2-beningar i rörelse, några mer överförfriskade än andra. Denna vecka känns alltid nästan som om Malmö blir invaderat (av alla det slags). Jag hoppas att 2-beningarna i alla fall låter sina 4-beningar stanna hemma när dom skall besöka dom mest tätbefolkade platserna. 

Men en sak kan vara positivt, i alla fall ur ekonomisk vinkel, om jag drar upp MOR tidigt på morgonarna och styr kosan mot matstånden, så kanske mitt matkonto kan bli lite lägre denna månad. Vad säger du om det förslaget MOR, bra eller dåligt?

Musik i massor kommer det oxå att spelas på flera av mina promenadstråk. Jag får nog hålla mig därifrån pga volymen,som brukar vara betydligt högre än vad mina öron klarar av.

Jag hoppas veckan drar förbi snabbt för jag ser mycket hellre fram emot resan till Småland på fredag tillsammans med Lakrits & Marie.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Fy vad stökigt det verkar bli i din stad. Inte alls trevligt med en massa oljud och vingliga tvåbeningar. Fattar inte vad det är för kul med det där. Stan kan visst vara trevlig men inte i såna där lägen. Men tacka vet jag livet på landet. att promenera en lugn morgon till postlådan, spana på något rådjur längs vägen, vakna till i lite lagom takt, lägga upp busprogram för dagen. Men jag kommer gärna till din stad någon gång när "lugnet" är återställt.

Postat av: Guinness

Jag är allergisk mot damm och min matte och husse är allergiska mot malmöfestivalen. Det gäller bara att överleva veckan, säger matte. Ännu värre var det tydligen när de bodde vid Stortorget.
Hur är det med din MOR? Det är väl idag alla i din familj ska vara extra snälla mot henne? Jag undrar om hon är lika kissnödig som jag blir när jag är fullproppad med kortison. Matte hälsar!
Idag har jag varit och lekt med Bigglos och Linnea. Dessutom har jag orienterat snitslar. Jag lyckades hoppa upp och riva ner nästan alla. Ingen bra spårning idag, hade inte riktigt fokus på uppgiften. Jag fick titta på när min brorsa spårade vilt. Kan du fatta, Walle? Riktiga kaniner och fåglar. Sudden, han är duktig han. Han ska starta på jaktprov i Danmark nästa helg.
Hoppas verkligen att vi ses i parken snart. Jag såg din bakdel i veckan när du var ute och gick med den långe smale. Matte ropade så högt att till och med jag skämdes lite men du hörde inte. Du var för långt bort, tror jag.

2007-08-17 @ 18:53:32
Postat av: Wallander

Lakrits, jag skulle definitivt välja att vilja leva som du gör dagligen, i alla fall denna vecka. Som jag sagt tidigare, du är välkommen hit när helst du vill.

2007-08-17 @ 19:02:45
Postat av: Wallander

Malmö HK var på ett träningsläger för några veckor sedan, vilket dom kallade HELLWEEK. Jag tror nästan att MALMÖ FESTIVAL WEEK kan jämföras med den för oss centrumbor, men det kanske inte handbollskillarna håller med om!
MOR är helt OK. Hälsar och säger att det känns lite konstigt bara, som om armen skall trilla av och att hon springer och kissar mer än vanligt och extra bråttom blir det. Hon har legat och sovit mestadels sedan hon kom hem strax efter 11 så nu verkar hon ganska så pigger. Skulle vara mysigt om jag kunde få lite uppmärksamhet av henne, för det är jag ju van vid och har svårt att klara mig utan det!
Är du så bra att du får "umgås" igen nu? Vad bra, då kan jag se framemot att få leka med dig snart. Spåra riktiga kaniner, vet i fåglarna om jag skulle våga det, skulle du?
Sist var det LILLMATTE som inte såg, nu var det den långe smale som varken hörde eller såg, undrar om det har med deras ålder att göra?

2007-08-17 @ 19:45:04
Postat av: MOR

Wallander, jag föredrar nog att vi drar in på något annat istället för ditt matkonto... och håller oss ifrån matstånden.

2007-08-17 @ 20:14:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback