Skogstur...

... i Lomma med FAR & LILLMATTE och kvällslek i M-parken.

Det var ett tag sedan jag var där och jag måste säga att jag saknat det. Men snart bör väl höstens lydnadsträningskurs starta och då blir det återigen besök 1 dag i veckan. Blir det även apporteringskurs så kanske det blir 2 dagar, who knows?

Vi träffade på Sigge på kvällsrundan och tro det eller ej MOR släppte mig lös. Jag fick springa tillsammans med Sigge vilket jag verkligen uppskattade och för att göra MOR glad så höll jag mig hela tiden i närheten, gjorde inte ens ett försök att springa "dit bort" ni vet.

Nu är det lite väl tufft igen, många "tjejer" löper, senast ut i raden är Isa. När Isa löper så luktar det gott redan när jag kommer ut i trappen. I dessa löptider är det lite väl tufft att vara "kille"...

Kommentarer
Postat av: Sebb

Skogspromenad i Lomma? Well, kärt barn har många namn. Kan ni mena den djupa, täta trädansamlingen i Habo Ljung? haha..Och, får man fråga, varför ringde inte din MOR och frågade om ni kunde hälsa på hos mig??Jag ska säga till min Matte att hon får tala med din MOR om detta ordentligt när de träffas på TORSdag!

2007-08-15 @ 11:08:03
Postat av: Wallander

Nu var det så, om du läst ordentligt, så var inte MOR med... det var bara FAR & LILLMATTE!

2007-08-15 @ 12:09:10
Postat av: Sebb

Jag kan varken stava eller läsa...;o))

2007-08-15 @ 12:16:46
Postat av: Wallander

Sebb, jo då, men alla kan vi missa lite "info" här och var... och då är det lätt att det blir lite konstiga frågor & svar.

2007-08-16 @ 00:10:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback