Skönt...

... nu behöver jag inte svälja fler piller (i alla fall för denna gång) och jag hoppas att det dröjer länge tills nästa gång.

Även om jag inte strular så kan jag inte säga att jag gapar med glädje då MOR stoppar pillerna i halsen och ber mig svälja. Jag måste säga att jag gillar godsaker bättre.

Kommentarer
Postat av: Guinness

När du var här sist, Walle, och jag fick droppar i mina ögon, så kom du också och satte dig och liksom väntade på din tur. Jag hade sprungit min väg men du satt där tålmodigt fastän du inte skulle ha någon mer ögonmedicin. Jag beundrar dig för det. Jag säger det ännu en gång: COOL
Men jag blev besviken igår när matte och jag var i parken och du gick förbi två gånger utan att se mig. Jag hade så gärna velat snacka lite med dig. Kan du säga till din LILLMATTE så att hon hjälper dig att scanna parken.

2007-08-07 @ 11:08:35
Postat av: Wallander

Jag trodde att jag skulle ha droppar, så jag tyckte att det var lika bra att sitta och vänta på att få det gjort.
Guinness, jag lovar att jag inte såg dig och inte LILLMATTE heller. Varför gav du eller din matte inte er tillkänna? Jag lovar att hålla bättre koll framöver.
Förresten hur hade du det i söndags när du träffade Sudden?

2007-08-07 @ 22:03:16
Postat av: Guinness

Du är förlåten! Jag fick så många pussar av dig när vi träffades igår och jag såg att du blev jätteglad när du fick syn på mig på långt avstånd.
Det var jätteroligt i skogen i söndags. Det vara bara jag och Sudden och Suddens storebror Östen. Jag fick en lektion i apportering av Sara. Det gick jättebra och matte var superimponerad. Nu ska vi börja träna på allvar och starta från grunden och ta en sak i taget. Dessutom lade Sara ett spår till mig och matte lade spår till Sudden. Jag fixade spåret bra, till och med en återgång. Jag gjorde ett litet misstag (fast det var mattes fel). Jag inledde spårandet med att kissa en skvätt. Matte hade glömt att jag bör kissa en gång innan jag börjar spåra.

2007-08-08 @ 09:35:24
Postat av: Wallander

Spanade ordentligt och inte kunde jag missa dig ytterligare en gång.
Härligt att höra att du hade en bra och rolig söndag. Håller med om att det är bra att ta en sak i taget, det kan vara jobbigt att ta två saker samtidigt. Håller med om att din matte borde ha tänkt på att du behöver en extra kisserunda innan spårning... men även 2-beningar kan glömma.

2007-08-08 @ 23:18:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback