Utkik efter...

... Guinness.

Eftersom att jag inte träffar dig så ofta i M-parken längre, så försöker jag hålla utkik efter dig uppe ifrån v-rums fönstren. Jag springer från ena sidan till den andra, bara för att försöka få en glimt av dig lite grann från ovan. Du kan väl titta upp nästa gång du går på din sida av J A-gatan.

Ps. Jag hörde av MOR att det går superbra för dig på Agillitykursen, vilket jag tycker låter väldans positivt.

Kommentarer
Postat av: Sigge

Hej!
Jag saknar er båda två!!! Fast det är ingen idé att ni håller utkik efter mig ännu för matte & jag är kvar i Blekinge. Men på torsdag kommer vi till Malmö för att försöka återanpassa oss till vardagen. Då hoppas jag att vi ses i parken! SIP eller hur var det...?!? :-)

Postat av: Guinness

Ja, det har varit lite dåligt med Flatte-power i M-parken den senaste tiden. Det får vi ta och ändra på. RECLAIM THE PARK!
Agilityn är för j-a rolig. Och så får man köttbullar!!!!!!!!!! för det måste vara mjukt godis när man springer och hoppar så mycket. Igår insåg matte att hon måste förbättra sin kondition för annars orkar hon inte hålla min takt. Kursen ska avslutas med att de som vill ska få tävla på riktigt på en agility-tävling i Trelleborg och då kan man ju inte ha en flåsande andfådd förare efter sig.

2007-08-29 @ 09:10:03
Postat av: Wallander

Jasså det är där du är fortfarande Sigge, ja vi undrade allt.
Låter jättetufft med RECLAIM THE PARK, jag är mer än gärna med på detta. Idag var den en liten pudel som verkade tro att parken var hennes, men se det skall vi snart plocka av henne om hon kommer tillbaka igen.
Guinness, köttbullar verkar vara ett vedertaget "belöningsgodis" i alla olika träningskretsar. Jag håller med köttbullar är gottigottgott, man ställer gärna upp lite xtra. Skall ni tävla i Agility så vill jag följa med, får man vara åskådare tror du?
Förresten på tal om dålig kondition, har dina 2-beningar påbörjat träningen i P-parken ännu?

2007-08-29 @ 21:58:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback