Den långe smale...

... som är en arbetslös pojkslyngel har nog nu kommit på vad han vill gära för att börja tjäna ihop lite stålar (det börjar ta lite väl hårt på sparkontot nu, LILLMATTE är en "dyr" flickvän).

Hans affärsidé är att han skall börja sälja hundklappar. Han bara inte tror, han vet att det finns alldeles för många hundar, stora som små som inte får tillräckligt med klappar. Tanken är att dom skall då få detta hos Niklas till en billig peng. Naturligtvis är dom som bara vill ha extra klappar oxå välkomna.

Jag tycker det låter som en superbra idé & jag har erbjudit mig att vara hans första "klappkanin",  vara den som tycker till, t ex om det skall vara mjuka eller hårda klappar.

Från början, så kommer öppettiderna vara lite begränsade, inga bokningar före 15.00 men gärna nattetid!!! 

Vad tror ni, kan detta vara något?

Kommentarer
Postat av: Guinness

Jag fattar inte riktigt. Är det klappar i form av julklappar eller är det klappar i form av matte- och husseklappar?
Ni är ju rena rama slyngelfamiljen:
den långe " slyngel" smale
kommissarie "slyngel" Wallander
Om ett par månader är din slyngeltid över, Walle. Däremot vet jag inte hur det blir med den långe smale. Det kanske dröjer år...

2007-12-11 @ 20:56:19
Postat av: Wallander

Det skulle faktiskt kunna vara både och... men jag tror att han startar med klappar som utförs av Niklas händer.

Slyngeltiden över först om ett par månader för mig, låter länge men verkar vara en baggistid jämfört med hur länge en 2-beningsslyngel kan förpesta livet för sina föräldrar. Vilken tur att jag blev en hund i min flock.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback