Fy fasicken...

... vad dom smällt raketer ikväll. Några dårar slängde ut en raket från en bil inte så långt ifrån mig när vi var ute på kvällsrundan. Det var verkligen inte snällt gjort, vilket FAR oxå försökte göra dom uppmärksamma på.

Tidagare på kvällen var jag ute på en lång runda med Tyrus och då brydde jag mig inte alls, men detta blev lite läskigt.

Men nu försöker jag glömma detta och blickar framemot min egen "SMÄLLKARAMELL" som jag fick utav Marie & Lakrits idag, men som får öppnas först imorgon.
Ser inbjudande ut va?
image386

Kommentarer
Postat av: Elliot

Fy f-n vilka dårar!!!!Hoppas att du slipper att bli lika rädd som jag är för de där jä..a smällarna=( Nu dröjer det många timmar innan jag kan gå ut och kissa igen =(
Jag o matte önskar Dej o din familj ett Gott och smällarfritt Nytt År!
ps.lägg ut en länk till smällarupproret ifall någon glömt att skriva på.Många bäckar små....

2007-12-31 @ 16:39:06
Postat av: Wallander

Kära bror jag skall tänka på dig hela kvällen (och alla andra som oxå är rädda) och hoppas att du inte får det alldeles för jävligt. Ikväll tror jag nog att din husse får tillåtelse från din matte att ta upp el-girrorna i v-rummet och dra på som aldrig förr vid tolvslaget. Får väl be Torbjörn & FAR göra likadant... även fast FAR inte har lika många träningstimmar i bagaget.

2007-12-31 @ 17:37:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback