Igår var jag ...

... hos Guinness & idag har han varit hos mig!

Vår gemensamma eftermiddag startade med att vi: jag, MOR & FAR  hämta upp Guinness hemma hos honom eftersom att 2-beningarna ändå skulle dit och lämna tillbaka sängen som ÄLDREMATTE lånade för längesedan. Det blev en promenad i som tur var bara lite småregnande, det regnade desto mer under förmiddagen om man säger så (ja så mycket att vår tänkta Spillepengen-tur blev inställd).

Jag & Guinness har fått rå om MOR alldeles själva, vi har pussat på henne & fått mycket mys tillbaka i vår tur. Vi har oxå hjälpt henne att slå in lite pakeket, vilket vi måste erkänna att varken jag eller Guinness var speciellt bra på. Krävs nog betydligt mer hårdträning för att lära sig, men jag tror det kan vara så att vissa saker inte skall göras av killar överhuvudtaget!

Det är lika kul att alltid få vara med dig Guinness, lika busiga som lugna kan vi vara och det känns skönt.

Jag tyckte dock att du var lite väl mycket i  närheten av morsan min idag, men jag kan förstå dig, jag tycker oxå om att vara i hennes närhet. Men jag får ju vara det dagligen så därför var det ok att du lånade henne lite ett par timmar idag.

Kommentarer
Postat av: Guinness

Tack för att jag fick låna din MOR idag. Det var länge sedan jag var utan matte så många timmar. Tiden går så fort när man är hos hundkompis. Snart får jag tydligen börja vänja mig vid att vara ensam hemma på regelbunden basis. Men det ska väl gå bra, antar jag. Vi kanske kan vara ensamma hemma ihop någon mer gång. Men då får vi nog vara hema hos mig för morsan tror inte att vårt drulle-skydd på bortaplan täcker gosedjur.

2007-12-02 @ 04:56:07
Postat av: Wallander

Du Guinness, det är faktiskt skönt att få vara ensam oxå, det blir så lugnt & skönt, man får verkligen koppla av. Vänja dig vid att vara ensam kommer du snabbt att göra igen. Klart att vi kan tillbringa ensamheten tillsammans, men vänta nu, då är vi ju inte ensamma :-)!!!

Jag tycker din matte överdriver lite, igår rörde du ju t ex inte ens kycklingen i MORs rum.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback