MOR säger...

... att jag är som en berg & dalbana... vad menar hon med det tro?

Jag var jättetaggad redan när jag vaknade, visste ju att det var idag som jag skulle iväg på spårprov tillsammans med Guinness.

8.30 sharp, hämtade vi Guinness & Lena nere i trappuppgången. Gladeligen hoppade jag in i bilen, för när Guinness skall åka med mig så är det alltid = med kulighet.

Vi fick åka bil länge, det tog nästan 1 timme och en kvart. Men riktigt bra tajmade var vi alla, Lena hann knappt kontrollera naturen innan Håkan & Annika kom från vars ett håll. Vi lämnade den gemensamma mötesplatsen och körde en bit bort. Väl framme så var det så dags och jag fick äran att börja.

Nu är ni väl spända på att höra hur det gick, eller vänta, kanske bäst att jag håller tyst, nej jag lovade igår att jag skulle berätta och det man lovar skall man hålla har jag lärt mig. Ja, det gick väl inte så där jättebra, måste nog tyvärr erkänna att detta var det sämsta spårprov jag genomfört. Det gick åt skogen redan på första sträckan, fick början om från början en gång och sedan spårade jag ut igen och blev återförd till spåret. Jag jobbade upp mig succesivt och på sträcka 3 & 4 började jag använda nosen, vilket jag har förstått är ganska nödvändigt för detta uppdrag.

Håkan var en mycket trevlig prick som inte accepterade tramsigheter i spårandet... för att få MVG så måste man vara fokuserad hela tiden vilket jag inte var idag, så betyget blev bara G (3:a). Annika som var med som lärling idag tyckte att jag verkade lite "omogen", undrar om det kan hänga ihop med min nuvarande slyngel-period? Skitsamma jag kör på vidare i alla fall, jag har ju tidigare visat mina framtassar...

Tack ALLA  ni som tänkte och tänkte och höll och höll... men tyvärr så räckte det inte denna gång, men jag ger inte upp, jag är snart i farten igen, övning ger ju som sagt färdighet... och det höll oxå Håkan/Annika med om.

På hemvägen stannade bilen på TEBA, det går lixom inte att bara köra förbi. Både jag & Guinness var helt slut så vi brydde oss inte ett dugg om att våra mattar försvann ett tag. Dock kände jag inte igen MOR när hon kom tillbaka, hon bar bara på en liten kasse och vid närmre undersökning så innehöll den knappt någonting till mig :-(  bara en klofil och lite godis, och jag som trodde att hon skulle köpa julklappar åt mig (men tänk om MOR inte köpte något för att jag inte lämnat henne min önskelista ännu, i så fall är det riktigt illa). Men det fanns saker till andra & en julklapp till Tarzan.... så hon borde kunnat ha lite fantasi för någon klapp åt mig oxå.

Vi sov hela hemfärden och jag har sovit mest hela eftermiddagen & kvällen med, det tar på krafterna även om man mest "spårat ut"!

Hur det gick för Guinness är nog bäst att han själv skriver en kommentar till.


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Äsch...det var ju attans också att det inte ville sig för dig idag. Men så är det. Matte sade faktiskt en sann sak och det är att dagsformen kan variera både för fyr och tvåbeningar. Så är det. En annan gång går det bra. Och vi är kanske lite bergodalbaniga. Har hört att det hör ungdomen till...

2007-12-04 @ 23:30:43
Postat av: Wallander

Ja ja, så kan det vara, ja dagsformen kan nog spela en ett spratt ibland, det sa domare Håkan oxå till mig idag. Han sa oxå till våra mattar att vi 4-beningar inte är några maskiner...

Postat av: Östen & Sudden

Rackarns då Walle! Men nästa gång går det säkert mycket bättre, du har ju visat tidigare att du kan! Och man kan ju inte vara på topp jämt, eller hur!?

2007-12-05 @ 00:39:40
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se
Postat av: Guinness matte Lena

Jag var inte fokuserad till 100% idag men lyckades kämpa mig till en 3:a. På några sträckor spårade jag som en liten spårguru, på några sträckor var jag ganska ointresserad. Men jag hade i alla fall en toppendag. Utflykt med Walle, badning i pölar och lösspringning i skogen. Kan en flatte ha det bättre?

2007-12-05 @ 14:30:12
Postat av: Elliot

Tycker det låter som en jättebra dag...ändå ;D

2007-12-05 @ 18:19:07
Postat av: Guinness matte Lena

Jag hoppas ni förstår att det var Guinness som spårade, badade och sprang lös i skogen, inte jag.

2007-12-05 @ 18:44:26
Postat av: Wallander

Nej, man kan inte ligga på topp alltid... även om man önskat det.

Guinness, vi fattade!!! Tror inte din matte gjort varken det ena eller det andra frivilligt!

Vi hade verkligen en bra dag tillsammans, trots att... men vi gör väl fler försök Guinness?

2007-12-05 @ 22:39:07
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback