Stora tabberaset...

... hos Lindeblads.

Kals är kul, men man blir helt slut efteråt. Hela dagen har det fejats & grejats. Kakor & bullar har bakats  & mat har lagats. Ommöblering & dukning har gjorts innan alla gästerna anlände kl 17.

Det var hungriga 2-beningar som dök upp, MOR hade lagat mat till ett helt regemente tyckte hon, men det var banne mig inte många tuggor över, men det räckte vilket var huvudsaken samt att alla verkade tyckta att det var gott.

Efterrätten, blev det lite mer över av, nu har vi tydligen lingonparfaitglass till ett kalas till. Kanske kan jag ta med en till Guinness när han snart fyller 2 år (om jag får komma på hans kalas).

Den mjuka pepparkakan, var det ingen strykande åtgång av. För att bli av med den så fick det bli "doggybags" med hem till vissa gäster.

Chipsen, glömde MOR att sätta fram, men den långe smale han glömmer inte sådana viktiga saker...

LILLMATTE var riktigt nöjd och belåten med sin dag. Massor av fina presenter fick hon, men nu dröjer det till hon får öppna pakeket igen, men jag, jag behöver inte vänta så länge jag får öppna redan imorgon (ja egentligen är det ok redan nu, men jag väljer att vänta tills imorgon efter frukosten).

Natti natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback