Extra spår...

...-träning är aldrig fel på något vis. Idag fick jag pröva på  att gå ett proffsspår (det var Ann som fixade ett spår åt mig, hon e snäll hon).

Det gick ganska bra om jag får säga det själv, det var första gången också som jag gick ett spår med två vinklisar. Dock tog jag en liten omväg på slutet, men kom fram till klöven i alla fall.

Titta vad vi fick, fint va?

110274-72

Guinness var också med och han spårade jättefint trots att hans Matte inte var med eller kanske "tack vare" att hon inte var med... vem vet?

FAR var också med för första gången idag, mest för att hjälpa MOR att hålla ordning på oss busar. Men han var inte så intresserad, frågade MOR mest hela tiden om vad som skulle hända och när det skulle hända. Undrar om inte han var mer rastlös än alla oss "spårhundar" tillsammans! 

Kommentarer
Postat av: Elliot

Du Walle,din gubbe-människa var väldigt rastlös eller hur?Han måste ha tyckt att det var jättetråkigt att vara med.Fast han har en så duktig kille som dej,FY!
Min matte visste nog inte att du aldrig haft två vinklar.Det var bloduppehåll också i ditt spår sa hon.
Jag tycker att de e jätteroligt att du oxå tycker om att spåra.Vi ska nog sjutton se till att du klarar anlagsprovet framöver.

2007-02-19 @ 21:24:15
Postat av: Wallander

FAR kände sig inte riktigt bekväm, men han kan nog också vänja sig och bli en "skogsmulle".

Kan förstå att han kände sig lite utanför och inte blev det bättre av att MOR skällt på honom, då blir han lite moloken. När MOR var ute och la spåret så dök han plötsligt bara upp där med mig & Guinness och då fick han höra några väl valda ord...

Det gjorde absolut inget att jag fick 2 vinklar, det var jätte roligt och mera utmaning. Det lär nog dröja innan jag är ifatt dig, men mitt mål är att jag också skall klara anlagsprovet en dag.

Förresten, jag glömde igår att skriva att jag skulle hälsa och tacka din matte så mycket från MOR och säga att det var ett väldig snårigt spår hon lagt. MOR satt och plockade ut taggar från sitt vänstra ben en lång stund efter att vi kommit hem.

2007-02-19 @ 23:59:54
Postat av: Elliot

Jaaa min matte e för snäll,hon ville liksom att ni skulle få ut så mycket som möjligt av spåret.O de fick ni ju!!!Till och med med er hem. =)
Kramizarrrrrrrrrr

2007-02-20 @ 11:58:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback