Idag hittade jag en ny kompis...

Jag följde med MOR i tvättstugan, fick direkt syn på något svart med långa ben som kröp på golvet. Jag sprang dit, då förvandlades det till en boll och låg blixtstilla. När jag bara låg och stirrade på den så började den så smått röra på sig igen. Konstig varelse det där, en spindel kallas det visst för.

När jag kom ner 2:a gången så var den kvar och jag var fullt sysselsatt medans MOR fixade tvätten, kul att ha något annat att göra än att hjälpa henne hela tiden.

Men... 3:e gången jag kom ner så var den borta (snyft). Jag letade och letade, undrar vart den tagit vägen? Jag lovar jag åt inte upp den!!!

4:e gången ville jag inte ens följa med ner.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Örrrrk,varken jag eller matte gillar dom där spindlarna.Jag har t.o.m.smakat på en,DOM VAR INTE ENS GODA.Däremot så vill jag minnas från min späda ungdom(du vet i somras)att myror smakar ganska bra,jag längtar tills de börjar titta fram igen.

Fast jag kanske inte gillar dom i år,vem vet.Men då finns det förstås en massa annat att smaka på.

2007-02-11 @ 14:37:20
Postat av: Wallander

ÄTIT MYROR, har du verkligen gjort det? Fy vad äckligt. Jag tyckte det var tillräckligt läskigt när jag råkade lägga mig i en myrstack och dom jäklarna kröp överallt på mig.

2007-02-11 @ 20:05:45
Postat av: Elliot

Ja du vet man ska ta dom en och en annars killar det alldeles förskräckligt.Å man ska framför allt inte lägga sig i en myrstack för då går dom till attack.De känner jag till.
Elliot(skogsmulle)

2007-02-11 @ 20:59:59
Postat av: Rufus

Hejhej
Nu har jag börjat lära mig hur man klinkar på den här datorn. Så nu skriver jag i fortsättningen. Bra va?
Nu har mamma anmält mig i sista sekunden till utställningen i Malmö i Mars. Så då ses vi väl där?
Du ska se så stor jag har blivit. Du springer nog inte omkull mig så lätt längre ska du se.
Ha det super så länge. Nu ska vi också träna så vi blir duktiga på att stå.
Ha det super så länge.

2007-02-12 @ 11:51:06
Postat av: Rufus

Du ser, jag är nybörjare på det här.
Blev visst lite fel i förra medelandet. Visst vill jag att ni ska ha det super. Men kanske inte så mycket så jag behöver skriva det två gånger.
Thihi.

2007-02-12 @ 11:52:26
Postat av: Wallander

Hej MOR!
Idag har jag varit hos Guinness hela dagen. Vi har haft jätteroligt. Jag blev lite orolig att jag skulle få vara ensam hemma på eftermiddagen för jag såg att Tant Lena fick nycklar av husse i morse. Men jag hade tur, jag fick stanna hela dagen.
Men det är en sak jag måste berätta för dig MOR. Jag har hört att det alltid är bäst att berätta själv när man har gjort något man inte borde. Jag var uppe på Tant Lenas diskbänk idag. Jag vet inte vad som flög i mig men det luktade så gott där uppifrån. Jag borde ha förstått att Tant Lena var på väg in i köket för jag såg Guinness förskräckta min i ögonvrån. Men jag hann bara nästan hoppa ner. Fy, vad jag skämdes. Tant Lena tittade mycket strängt på mig och sa att det där skulle jag aldrig göra om för då skulle hon bli riktigt riktigt arg. Jag tror faktiskt att jag inte vågar göra om det igen. Sedan pussade jag både Tant Lena och Guinness samtidigt och då började Tant Lena skratta. PUH! Jag kom undan.
Annars har jag varit jätteduktig. Jag har hittat min egen lilla koja under Tant Lenas matbord. Där finns en jättegosig matta att ligga på och en massa stolsben som fungerar som väggar. Där har jag sovit middag. Riktigt mysigt, var det.
Nu kommer Frida och hämtar mig snart. Saknar dig MOR.
Wallander

2007-02-13 @ 17:23:10
Postat av: Wallander

Rufus, visst e det kul att få skriva av sig lite. Jag tycker inte det är mer än rätt att även "vi" skall få ha lite tid framför datorn. Alla har vi våra kompisar.

Vad bra att du också är anmäld till Malmö Int. Vi skall träna lite på hur man skall bete sig på en utställning imorgon (lördag) på Baltiska hallen i Malmö. Jag skulle sagt detta till dig tidigare men har tyvärr glömt bort det. Men kanske har din MAMMA redan koll på detta.

Lär jag mig något riktigt bra så lovar jag att dela jag med mig av det till dig.

Lova nu att vara en riktigt snäll kille!

2007-02-16 @ 23:05:53
Postat av: MOR

Walle, vad är det jag läser? Jag vill inte veta av att du inte sköter dig hos andra. Men det var bra att du berättade själv.

Att du bara vågade, jag trodde inte att du hade glömt hur arg tant Lena kan bli.

Men du vet tydligen hur du skall komma undan med "livet i behåll". Dina pussar kan man bara inte motstå, så jag förstår att du blev förlåten ( i alla fall för denna gång).

Men jag vill att du lovar att sköta dig i fortsättningen, om inte, så får du kanske inte komma hem till Guinness och leka mer. TÄNK PÅ DET!

2007-02-16 @ 23:15:42
Postat av: Wallander

MOR, jag lovar att jag skall försöka att sköta mig framöver. Men det är inte så lätt alltid. Blir du aldrig frestad av något som luktar väldans gott och gör allt för att få komma åt det? Visst, jag kan matreglerna, jag skall sitta och vänta på kommandot: Varsågod. Jag väntade jätte länge men Lena kom aldrig, men jag lovar på heder & samvete jag rörde aldrig något, jag var bara upp och kollade läget lite.

2007-02-16 @ 23:27:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback