Ja, det har väl gått bättre....

om man säger så när vi träffats på tidigare syskonträffar. Vissa mattar var nog inte helt nöjda med våra insatser, många av oss var inte helt koncentrerade på uppgifterna. Det kan ha många förklaringar hörde jag Margareta säga. Så rådet var att bara fortsätta träna, så vi lär väl inte komma undan.

Det var roligt att träffas alla igen. Synd att inte Tex & Castor också kunde vara med. Castor har lite lång resväg och det kan inte passa in i allas kalendrar heller. Fia-Lotta fick följa med denna gång, det fick hon tack vare att Bell & Spot fått stanna hemma. Margareta är definitivt inte orättvis, hennes hundar får turas om.

Det där med apportering är inte lätt. Först skall man hämta en dummy och sedan en annan och det måste ske i en viss ordning, vad spelar det för roll? Konstiga påhitt! Att man sedan också skall lämna den ifrån sig när man äntligen fått stuckit iväg och hämtat den kan jag heller inte riktigt förstå. Men det kanske jag gör en dag då jag "vuxit" till mig lite och kan komma ihåg lite bättre. Ja, ja vi får väl se framöver.

"Vissa" sköter sig i stort sett alltid och är näst intill exemplariska. Det är bra, vi "andra" måste ha några förebilder.

Det är tur att vi har vår egen underbara uppfödare/tränare Margareta, det är guld värt att få träffas med jämna mellanrum och få goda tips & råd och extra träningstillfälle.

Sist men inte minst så vill jag ställa en fråga till dig Enzo, varför gillar du inte mig, var jag inte snäll mot dig när vi växte upp tillsammans, kan jag gottgöra det i så fall på något vis så att vi också kan vara kompisar?

Kommentarer
Postat av: Enzo

Förlåt Walle! Menar inte så illa med det. Matte säger att jag uppför mig så för jag har lite dåligt självförtroende. Hon kan nog ha rätt för det är rätt mycket som jag tycker är läskigt. Men jag tränar på att bli modigare så vi kan leka utan att du ska tycka att jag är dum. Är vi vänner ändå trots att jag är lite taskig mot dig? (Var lite sur mot de andra också, bl a Elliot så ta det inte personligt. OK?)

2007-02-04 @ 21:51:50
Postat av: Wallander

Du behöver inte be om förlåtelse, klart vi är vänner, jag bara undrade lite. Skönt att veta att det inte beror på att jag gjort något dumt mot dig i tidig ålder. Jag tycker inte att du verkar ha dåligt självförtroende och vi dina rara små syskon är väl inte läskiga, vi gillar dig, så du behöver inte vara rädd för oss.

Jag säger bara MORR MORR på dig själv!

2007-02-04 @ 23:30:54
Postat av: Elliot

Inte tror jag att Walle tar det personligt och så kommer ju jag ibland som pussar honom så blir han glad igen.

Men du Enzo jag tyckte allt att du såg lite snopen ut när jag inte brydde med det minsta över ditt morr.Du såg snarare lite ängslig ut när våra mattar gick bort från oss när vi skulle ta gruppfoto.Och hade du varit stygg på riktig så hade du ju tagit tillfället i akt när vi satt så nära varandra helt själva eller hur?Men de gjorde du ju inte så.......
Hej då från Elliot

2007-02-04 @ 23:36:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback