Snyft...

... snyft, för bara 5 minuter sedan så blev Guinness hämtad & jag saknar honom redan.

Men MOR har tröstat mig med att säga att vi kanske redan imorgon bitti ses i parken igen, så det känns rätt så OK då.


Kommentarer
Postat av: Elliot

Jag förstår att det känns tomt för dej men han måste ju va med sina människor förstår du.Men tänk vilken tur han har som får låna världens bästa Wallander(med familj=))lite då och då.
Elliotten snögubbe

2007-02-23 @ 12:35:52
Postat av: Wallander

Hej Walle!
Jag saknar dig också. Jag har ingen att leka med. Matte vill inte leka samma lekar som vi leker.

Vi hade lite sovmorgon idag så jag missade dig i parken imorse, men vi kan kanske gå på promenad i helgen och busa i snön.

Matte druttade omkull idag och slog sig duktigt men det var inte mitt fel!!!!!! Det var tydligen något som kallas blankis som attackerade matte. Jag trodde det var en rolig lek så jag hoppade höjdhopp och studsade upp och ner. Jag såg flera människor som log och småskrattade men inte matte. Hon får nog skaffa andra skor om det här vädret håller i sig.

Guinnesss

2007-02-23 @ 13:43:54
Postat av: Wallander

Guinness, vad synd om din matte, hon har allt lite otur tycker jag. Men jag pussade extra mycket på henne när hon var här uppe i lördags eftermiddags, det verkade faktiskt som om det hjälpte.

Det var lite konstigt att hon kom själv utan dig faktiskt, men jag tyckte samtidigt att det var bra för då fick jag ha henne för mig själv.

Men en sak undrar jag över: Hur skall vi veta när det är lek eller att en olycka skett? Ibland ligger dom ju på golvet hemma och leker med en och då är det lätt att uppfattat det även utomhus som en lek, eller? Jag kan verkligen se scenariot framför mig, Lena liggande där och du överlyckligt hoppande/studsande omkring. Förstår att människor runt omkring log & småskrattade, men jag hoppas att någon kom fram och undrade hur det gick.

2007-02-25 @ 23:38:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback