Sovmorgon...

ja, det hade vi hela familjen idag. Först 08.30 tyckte jag att det var dags att stiga upp. Ibland kan även jag vara lite extra trött och då är det skönt att få sova ut lite. Sedan visste jag att jag skulle ha en lekfull kväll med Tarzan så det passade bra.

Annars har dagen sprungit iväg fort som vanligt. Jag, MOR & LILLMATTE gick ut och köpte frukostbullar imorse. Jag blir sååååå glad när jag får bära påsen och dem man möter kommenterar det oftast och då blir jag även jätte stolt. Jag har bråttom men går ändå jättefint.

Efter frukosten så hjälpte jag MOR & LILLMATTE att städa den stora garderoben. Hjälpte var kanske att ta i, får dom säga sitt så kanske dom istället skulle säga att jag stjälpte dom. Jag låg nästan hela tiden ivägen, men jag ville ju bara vara i närheten av dom. Jag har inte tidigare kunnat gå in i garderoben, golvet har varit täckt med både det ena & det andra. Men efter en rejäl utrensning bland både skor & kläder så blev det tomt & fint. Skall bli väldigt intressant och se hur länge det kan se ut så.

När allt var klart och FAR hade kommit hem så drog MOR & LILLMATTE ut på stan en liten stund som dom kallade det, dom var borta i mer än 3 timmar!! De hade köpt vars ett par skor, skyllde på att det annars såg för tomt ut i garderoben efter utrensningen. Ja se tjejer, dom e allt lite märkliga.

Vi for sedan iväg till MORMOR, Allan & Tarzan. Vi lekte och hade jätte kul. Fick både öron & ben att tugga på. Öronen åt vi upp, jag mitt & Tarzan sitt. När det gällde benen så ville vi hela tiden ha samma. Detta löste vi genom att skiftas om att ha det. Vi fick beröm för att vi var jätteduktiga, så lugna har vi inte varit tillsammans tidigare. Vi var också ute och lekte en stund tillsammans, Niklas behövde rastas lite (efter all mat han stoppat i sig, för att inte  tala om all glass som han "lässte" in) så vi jagade honom rejält i rastgården. Han var den ende som var inne tillsammans med oss i rastgården och när vi bajsade så fick han plocka upp efter oss, hur populärt tror ni det var?

Imorgon ryktas det om att jag skall upp i vanlig tid, MOR skall tvätta & FAR skall iväg med handbollen, så därför är det nog bäst att dra sig till kojs.

På återhörande!

Kommentarer
Postat av: Elliot

Varför är aldrig dom där människorna nöjda med hjälpen dom får från oss?Jag bara undrar,för jag brukar hjälpa till att flytta mattes stövlar(varje dag faktiskt)till ett bättre ställe.O vips,så är dom tillbaka på det dumma dåliga stället igen.Inte heller får handdukarna vara där jag lägger dom.Jag gillar inte när de hänger på elementet,de ser så slarvigt ut!

ps.en liten detalj bara:inte visste jag att man kunde "läsa in glass"som Niklas gjorde.Är det nu i IT-tider?Vet att det står läste,men visst är det imperfekt av läsa eller hur?
Elliot(ordpolis)

2007-02-11 @ 09:42:45
Postat av: Wallander

Ellitotten, nu fattar jag ingenting, behöver du glasögon eller? Jag har ju skrivet "lässte" men det kanske inte stavas så när man bara öser in massor av glass i munnen. Jag får väl använda SAOL nästa gång. Jag vill ju inte få polisen efter mig.... Sedan måste jag erkänna att jag är lite dålig på de olika tidsperspektiven, men FAR får väl lära mig allt eftersom han lär sig och han som skall bli lärare i svenska måste även kunna lära en sån som mig.

2007-02-11 @ 12:22:01
Postat av: Elliot

Din luring!Tror du ja gick på den enkla va?Jag vet nog att du ändrade i stavningen efter mitt påpekande.

2007-02-11 @ 21:01:35
Postat av: Wallander

Ellitotten, vad tror du om mig, så skulle jag väl aldrig göra... jag står alltid för det som jag skrivit!

2007-02-16 @ 23:39:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback