Vad roligt det är att vara två

Jag & Guinness har haft det så roligt ikväll. Vi har varit väldigt stillsamma & skötsamma. Har mest legat och pratat, vi har faktiskt jätte mycket att prata om, en del ytligt men också en del väldigt personliga saker.

Vi har också haft lite dragkamp. Jag måste säga att det känns lite skönt att jag är lite starkare än Guinness trots att jag är yngre än honom. Ni undrar säkert hur jag vet att jag är det,  jo, jag vet det för att jag kan nämligen dra honom över hela golvet, trots att han försöker streta emot allt vad han kan.

Den enda gång som jag blev lite sur/ledsen var när Guinness fick följa med MOR ut i köket. Jag hörde hur hon tog upp mat till honom. Då krafsade jag rejält på köksdörren och det blev inte populärt vill jag lova. Men MOR har lovat att vi skall få äta frukost tillsammans imorgon bitti.

Det första som höll på att hända när vi var ute tillsammans med MOR & FAR var att FAR höll på att trilla. MOR skrattade nästan på sig, det tyckte inte FAR var kul. Men han skulle sett så roligt det såg ut, hade det varit någon annan så hade nog han också skrattat.

Guinness har sin säng med sig, Lena tyckte att han kunde sova inne hos LILLMATTE. Det är helt OK för mig för jag vill helst inte dela med mig av MOR helt & hållet.

Nu skall jag i alla fall gå och lägga mig, skall kolla av med Guinness också. Vill han vara uppe längre så får han hålla FAR sällskap, dom kan snarka ikapp framför TV:n.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Walle!

Tack för senast! Det var jätteroligt att sova över hos dig. Det var inte läskigt alls. Skönt att ha sin egen säng med sig så att man känner sig trygg i den.

Jag tror att jag ska komma och sova hos er fler gånger. Matte sa till husse igår: "Guinness kommer att ha det jättebra hos Wallanders".

Min matte undrar om ni saknar delar av en blå fingervante eller något liknande. Jag fattar inte var hon har fått det ifrån.

Ses i parken!
Guinness

2007-02-04 @ 14:33:23
Postat av: Elliot

Hej Guinness!Jag hörde av Walle att du varit jätteduktig när du låg över.Jag tycker synd om dej som har så mycket otur.Säj åt till matte att prata med Walles mor för det är så att min matte har haft en hund med allergi och det fixade sig.Han klarade sig bra(med lite hjälp)i 12 år.
Ha det bra vi hörs.
Från Elliot

2007-02-04 @ 19:01:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback