Har idag varit ute och åkt buss...

med LILLMATTE, det är inte det jag gillar bäst precis, men jag börjar att vänja mig.  Vi har varit hemma hos Niklas och träffat hans systers lilla golden valp, Rufus. Han är en riktig goding.

Jag har dock inte varit speciellt lydig, bl a drog jag alldeles för mycket (gäller att försöka ta sina chanser när inte MOR är med) sedan fick jag inte springa upp & ner i deras trappa. Detta trotsade jag genom att hoppa över stolen som dom satt för.  Jag tror nog att jag försatt mina chanser att följa med dit fler gånger. LILLMATTE var inte så överförtjust i mitt beteende, sa till MOR när hon kom hem att jag aldrig varit så olydig förr när jag varit med henne. Snacka om att sladdra, tycker hon är en riktig sladderbytta ibland. Jag berättar inte allt hon gör om dagarna när hon & jag är ensamma hemma. Men sladdrar hon så sladdrar jag!

Kommentarer
Postat av: Elliot

hej Walle!Jag tycker att det låter bara som du är vanlig HUND!Är man menlös och mesig då gör man inget mer än det man blir tillsagd men sådana är inte vi.Och vi ska inte vara det heller.Min matte säjer att det är mycket svårare att träna en hund som inte det är "krut"i.Så jag har tagit henne på orden där.Jag röstar för att du ska vara bus-walle och inte mes-walle.Så de så.

2007-01-18 @ 09:52:56
Postat av: Elliot

Glömde en sak.Ja tycker att det är urdåligt att tjalla på sin lillebror!Han e faktiskt bara 10 månader(snart).Kramizar från Elliotten

2007-01-18 @ 09:55:05
Postat av: Wallander

Jasså du tycker att jag sköter mig bra, ja då vet e katten om jag inte skall fortsätta ett tag till i alla fall. Det faktiskt rätt roligt att trilskas lite. Men det gäller att akta sig, så att man inte straffas på något sätt, t ex att mysstunderna uteblir. Dem vill jag definitivt inte vara utan.

2007-01-18 @ 22:35:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback