Hipp Hipp Hurra!

GRATTIS PÅ 1-ÅRSDAGEN "STOREBROR" TARZAN!

110274-65

Jag fick inte följa med MOR eftersom att du inget kalas skulle ha. Men jag lade dock märke till att det smugglades ner lite godsaker i påsen hon tog med sig så lite blev du nog ändå firad. Hoppas det smakade.

När MOR kom hem igen berättade hon varför jag inte fått följa med. Det var för att hon fått låna ett sele av Ann för att testa om du kunde gå lite finare i koppel med det på. Du chockade nog allt MOR lite, direkt märktes en stor skillnad, lugnt & stilla gick du där bredvid och var jätte duktig. Hoppas du förtsätter även när du vant dig vid nyhetens behag.

Hörde också att du fått mysa i MORS knä, det är helt OK när inte jag är med!

Många grattisslickar

Kommentarer
Postat av: Tarzan

Nu har äntligen min matte fått ändan ur vagnen och varit inne på bloggen. Själv låg jag på golvet bredvid under tiden hon läste för mig. Jag vill passa på att tacka för uppvaktningen. Din mor är så snäll och uppmärksam, Var rädd om henne. Jag gillar henne skarpt.
Hej då

2007-01-23 @ 10:19:10
Postat av: Wallander

Vad kul att du också gillar min MOR. Hon är för det mesta väldigt snäll, men hon kan bli arg också. Jag tror inte att jag skall testa henne så mycket mer nu, det verkar inte som om jag är den som kan dra det längsta strået.

2007-01-23 @ 23:20:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback