Regnigt, blåsigt, busigt & snårigt

Jag så kan jag kort sammanfatta dagens spårkurs.

Regnade & blåste gjorde det precis hela tiden. Det hela började med att jag blev jätte rädd för Ingvar, han såg inte ut som han brukar. Färgen på byxorna stämde någorlunda men uppeomkring var det helt fel. Han hade en orange regnjacka, den färgen gillade jag definitivt inte. Hur han än försökte så gick jag inte på det, inte ens när han försökte locka mig till sig med klöven. Jag närmade mig lite när vi skulle fylla på blod i flaskan, om jag inte gjort det kanske jag inte hade fått något att spåra på.

Busigt värre blev det när det var min tur att spåra. Guinness skulle in i bilen och jag ut. Efter att ha suttit där själv en bra stund, så förvandlades jag till ett riktigt busfrö som näst intill höll på att få MOR till att explodera. Jag tog ett par flatterundor, när MOR kallade på mig så bestämde jag mig för att definitivt inte lyda henne. Varför skulle jag det? Gjorde jag det så skulle jag bara få koppel på och det är ingen höjdare när man sluppit ifrån det. När MOR närmade sig mig så backade jag, tog hon två steg framåt så tog jag två steg bakåt. Lite synd var det om MOR på slutet, hon såg ledsen ut, så när Ann kom springade och lockade mig till sig (den roliga tanten kan man ju bara inte motstå) så sprang jag till henne. Jag hade dock inte riktigt tänkt mig att hon skulle hålla mig kvar så att MOR kunde komma och sätta handklovor eller jag menar kopplet på mig.

Lite sur var MOR allt, så jag gjorde verkligen mitt allra bästa när jag spårade. Ingvar, ja jag accepterade att han fick gå med i spåret, där ligger jag först så jag behövde inte bry mig så mycket om honom. MOR hängde nästan inte med i svängarna idag, jag spårade i ett högt tempot, nästan för högt, MOR fick hålla igen lite, jag tog oftast närmsta vägen och det innebar flera gånger in i en massa snår. Ingvar försvann en gång, vet inte riktigt vad han hittade på marken, eller så var det att han inte riktigt hade koll på var han var i spåret och var tvungen att köra ner näsan lite extra för att kontrollera så att han inte "spårat ut", eller? Lena du kanske vet varför han gjorde som han gjorde? 

Jag hörde Ingvar säga till MOR att det kanske börjar att bli lite för lätt för mig. Tycker dom det så får dom väl ge mig en lite större utmaning nästa gång, så att jag kan visa dom att jag klarar det också.

Hoppas verkligen att vädret blir bättre nästa lördag. Jag har aldrig sett MOR så genomblöt. Hon stod i trappan och plockade av sig plagg efter plagg och allt var blött rakt igenom. Jag får nog spara ihop till ett nytt regnställ åt henne, för annars kanske hon inte kan vara ute med mig mer i regn. Men jag tror inte att jag köper ett orangt! 


Kommentarer
Postat av: Elliot

Vi e lustiga du o jag,de grejor som du blir rädd för bryr jag mej inte om(som orange regnjackor)och det som du klarar galant,det tvärvägrar jag(som att gå genom tunnel).Ja ja,vi kommer väl ikapp så småningom.Jaså!Var det dej min matte skulle fånga?Jag hörde bara henne säja;Jag får rycka in innan Helene blir jättearg!
Roligt att du har fått lite fart,fast det kanske blir lite väl mycket på en gång.Du vet när man spårar så kan det bli slarvigt om man har alltför bråttom.Och vet du vad?Min matte tyckte att jag var jätteduktig på spåret,nästan helt nöjd faktiskt!!!Poletten har trillat ner sa hon!Va e de?
Vad det gäller rengkläder så får du prata men min matte för hon verkade torr o nöjd i sitt nya,och det var inte så dyrt heller sa hon.
Se på tisdag.
Elliotten

2007-01-21 @ 12:56:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback