Andra örat...

... klart!

Det gick lite mer "smärtfritt", dock användes samma metod.

Skönt nu är det bara tassbadandet kvar, men det får nog MOR &FAR hjälpas åt med.

Kommentarer
Postat av: MOR

Usch, vad jag kännt mig grym när jag varit tvungen att lura Guinness för att få in dropparna i öronen. Men jag hade inget val, det hade varit värre att ha behövt ta i med hårdhandskarna, dvs varit tvungen att hålla fast honom.
Men det känns lite bättre när han nu ligger här tryggt igen vid mina fötter och jag kan klappa/kela med honom utan att han tror att jag skall lura honom igen.

2007-07-17 @ 13:42:00
Postat av: Sebb

Jag har också fått något som kliar på mitt framben.Jag slickar och slickar och Matte tittar men hon hittar inget så jag vet inte vad det kan vara som jag drabbats av.Det är ingen färstin iallafall för det får jag i nacken och på magen och dom hittar Matte ganska snabbt. Men detta som irriterar mig på benet har hon inte lyckats knäcka nöte på.Hörde hon sa att hon kanske skulle raka av lite päls för att se om där var något men! jag kan ju inte gå med nakna ben! Speciellt inte om VI ska träffas, Wallander.Pinsamt.

2007-07-17 @ 16:08:26
Postat av: Wallander

Aj då, det låter inte heller så bra. Det är helt OK om du skulle vara lite rakad/naken på benet. Det är bättre att du blir fortare bra än att dra ut på det hela bara för att du skall träffa mig.

2007-07-17 @ 16:59:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback