Det har kommit lite rapporter...

... från "Over there", dock ej från LILLMATTE själv ännu.

Tänkte kanske att ni skulle tycka det var roligt att höra hur hon/dom haft det hitintills:

Allt hade gått bra med flygbyte på Heathrow, tull mm på flygplatsen i Miami. Frida var rätt stolt, hon hade skött snacket (och hon som inte kan någon engelska!!!). Dock var ingen Anna/Jocke/Iza/Elias och mötte upp, men smarta som tjejerna var så satte dom sig bara ner och väntade.

Det blev bad i poolen direkt som ligger ca 100 meter från lägenheten dom bor i. Omringad av palmer som LILLMATTE tydligen är OTROLIGT fascinerad av.

Dag 2 blev det 2 ½ timmes badande på Fort Lauderdale stranden. Trots insmörjning med hög solskyddsfaktor så blev LILLMATTES hud lite rosa. Men det brukar sätta sig snabbt och gå över i brunt.
Besök gjordes i ett par affärer i WPB (West Palm Beach), LILLMATTE handlade inget (måste ha varit något fel på henne eller så har hon tappat pengarna). Jo, hon köpte en medium Smoothie, som var stor som en XL om det varit hemma i Sverige (undrar hur stor en XL då är i USA?) 

Dag 3, Jocke drar iväg till Minneapolis med alla tjejerna.  Mike pappan i familjen där de alla skall bo hämtade dem på flygplatsen och tog dom till golfbanan och bjöd på lunch. 

Dag4, de andra tjejerna har börjat spela fotbolls cup. Frida har Hejat på som attan, det är hon väldans bra på det vet jag. Dagen avslutades med ett besök på Valley Fair, ett MEGASTORT nöjesfält. Så här skrev Jocke: Efter matchen åkte vi till Valley Fair, och det är här Fridas dröm som hon har haft sen hon var liten slår in. Frida var i ett konstant lyckorus från att vi åkte den första roller coastern till ungefär halva bilresan hem sent på kvällen. Frida var så uppspelt så hon blandade svenska med engelska i en salig röra, speciellt efter att ha åkt den gigantiska gungan, då skulle ni ha sett henne!!! Lite annat som inte direkt handlar om LILLMATTE, men indirekt och som är himlans kuligt. Jocke skrev också: När Iza & jag åkte en av de värsta bergochdalbanorna så sa hon att vi skulle släppa taget om vagnen och skrika: Yeeeea baby, det gjorde vi med följden av att jag svalde en STOR fluga eller möjligtvis en humla. Allt jag hann säga var: Yeeeooo.
Fia, åkte även den gigantiska gungan och med tanke på hennes ansiktsuttryck hade hon nog haft nytta av en blöja, hon såg helt förskräckt ut men tyckte ändå att den varit rolig.


Det verkar som om LILLMATTE  trivs och har det både bra och roligt!!!

Fortsättning lär väl följa...

Ps. Jag börjar sakna henne lite nu.


Kommentarer
Postat av: Elliot

Hm,men det verkar inte som hon hinner sakna dej så mycket Walle =(

2007-07-19 @ 11:06:50
Postat av: Wallander

Nä,jag är allt lite rädd för det jag...

2007-07-19 @ 16:53:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback