I'm on the...

... track again.

Jag mår som vanligt igen nu, förutom att mitt öga fortfarande är lite svullet och rött. Knutan jag hade under örat är oxå i stort sett borta. MOR sa att idag ser det bara ut som om jag blivit stucken av något. Konstigt, det är inget som jag minns, men är man mitt uppe i något så kan det vara lätt att missa/ignorera.

Jag blev tvungen att ta rätt många tabletter ikväll och ni skall inte tro att dom blev instuckna i någon leverpastejbit inte... nej, jag fick snällt gapa och och svälja.  Sedan blev det en droppe i ögat innan allt var snabbt överstökat.

Nej, nu skall jag snabbt i säng, så att jag får vila upp mig ytterligare inför morgondagen. Jag har fått klartecken, det blir en tur till Sigge över helgen.

Kommentarer
Postat av: Guinness

Way to go, pal! Jag väntar med spänning på rapport från "Klisterkorven". Gör inget som jag inte skulle gjort. Jag hoppas att både Blekinge och Skåne får hyfsat väder för jag ska få vara i Falsterbo i helgen och då blir det havsbad. Matte säger att hon ska bada med mig, men då får det inte regna och åska.
Hälsa Sigge och hans tvåbeningar!
SIP nästa vecka

2007-07-28 @ 07:39:08
Postat av: Elliot

Hej du Guinness!Å vad skulle de vara om man får fråga haha?Jag menar det där som du inte skulle gjort?
Wallander behöver man nog inte ge förslag till "aktiviteter".Han är nämnligen VÄLDIGT uppfinningsrik den killen =D Kanske rent av allt för uppfinningsrik enligt hans Mor.
Ha det så kul båda två i varje fall!
Kramizar från Elliotten

2007-07-28 @ 10:36:33
Postat av: Wallander

Guinness, hur har du haft det i Falsterbo, badat mycket du oxå kan jag tro.
Undrar precis som Elliot, vad skulle jag göra som inte du skulle ha gjort?
Ja, jag har ganska lätt för att hitta saker att roa mig med/i.

2007-07-30 @ 01:16:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback