Jag är jätte...

... tuff och springer in självmant i badrummet (det kan jag ju göra för jag vet att det inte är jag som måste badas).

Guinness var betydligt mer svårflörtad idag. Det blev ett par kloavtryck till i badrumsmattan. MOR & FAR lider lite (mycket) när dom behöver tvinga honom, synd att han inte förstår att det är för hans eget bästa...

När han väl är i badkaret så är det ganska OK, han t o m sätter sig vilket jag kan förstå. Att stå upp i 10 minuter är för jobbigt även om man är lite förskräckt. Idag var det inte nog med tass-bad, det skulle också droppas öronmedicin i örat. MOR passade på när han ändå var tvungen att sitta still. Det var en liten pärs, men tillslut när MOR masserade lite försiktigt  verkade det som om det kändes lite behagligare.

Fredag/lördag får han stå ut med MORS/FARS behandling och sedan är hans matte/husse hemma igen och förhoppningsvis accepterar han "behandlingen" bättre med dom.

Men "behandlingen" är nog inte helt avskräckande, han tyr sig väldigt mycket till MOR trots allt. Emellanåt, kan jag tycka att hon daltar/kelar lite väl mycket med honom... men det är OK eftersom han är sjuker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback