VG...

... VÄL GODKÄND!

Detta betyg gav MOR mig efter dagens lydnadsträning.

Så här började kvällens roliga:
2-beningarna hade bestämt att dom skulle träffas vid Statoil-macken, södra avfarten till Lund. MOR & Ann, kom först. Medans dom stod och väntade på Marie så såg MOR att Marie kom körande uppifrån rondellen. Men hon svängde aldrig av in mot parkeringen, hon drog bara raka vägen förbi. Vid ljuskorsningen längre fram, gjorde hon U-sväng, kom tillbaka, men istället för att köra in på parkeringen så kör hon in på macken! MOR & Ann bröt nästan ihop av skratt. När Marie sedan har vänt igen, så ställer MOR sig och hoppar & skuttar så att Marie inte skall kunna missa var hon skall köra istället.  

Vi stod och väntade en stund för att se om Berit (Viras matte) oxå skulle dyka upp, men det gjorde hon inte. Vi körde då iväg till S:t Lars området. Ann hade varit och "rekat" tidigare och hittat en bra träningsplats.

Det blev först lite kontaktövningar, sedan lite sitt/ligg/stå & stanna kvar övningar följt av inkallning. Vi fick sedan träna på att gå balansgång på trädstockar, detta var lite läskigt för mig & Lakrits, men när vi sett Elliot fixa det "lätt som en plätt" så vågade vi oss oxå på det. Sedan fick vi hoppa över en annan trädstock, vilket var lite annorlunda än att hoppa över hindret på BHK:en, men det gick alldeles utmärkt. Efter det så blev det slalom-gång med hjälp av flera träd som stod som i en allé, där vi skiftades om att stå i slutet för att få lite extra utmaning.

Avslutningsvis så blev det en gemensam promenad genom området.

Jag försökte hålla mig lite på avstånd, för att Elliot skulle ta chansen att komma lite närmre Lakrits, men han tog den inte. När vi stod vi bilarna innan hemgång så tog jag initiativet till lite närhet med Lakrits (efter godkännande av MOR). Elliot fick en chans till, Lakrits fick hoppa in till Elliot i hans bur, men inte ens då... Ann säger att han är väluppfostrad... 

Kvällens roliga avslutades med att jag fick ordentlig smak på ett av mina goda ben, jag tuggade & tuggade tills jag nästan fick kramp käkarna, då övergick jag till mitt bloggande istället och nu har jag nästan kramp i tassarna. Dags att sluta, dags att ta en liten kisserunda innan läggdax. 

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Ja, vi skötte oss minsann riktigt bra tycker jag! Jag gjorde en liten utflykt i samband med en inkallning men det verkar inte som att matte brydde sig så mycket om det när resten gick bra.
Konstigt med Elliot...jag blev nästan lite ledsen att han inte var intresserad. Snyft. Men men...det kanske var en tillfällig svacka han hade. Vi får se framöver.

2007-08-01 @ 08:46:32
Postat av: Elliot

Inte busa i bilburen!Det är de som jag fått lära mej å det står jag fast vid =)
Kan eventuellt uppfattas som mesigt MEN min matte står alltid för sina ord så då får man väl bjuda till så gott det går....
Men det blir lixom andra bullar ifall jag kommer ur den där buren hihi!
Jag tycker oxå att vi skötte oss väldigt bra,synd att vi var så få bara.

2007-08-01 @ 14:17:48
Postat av: Wallander

Det är rätt man skall inte busa i bilen, men det förvånar mig i alla fall att du bara låg där. Men
ni kanske passade på att träna lite passivitetsträning oxå när ni ändå var igång.

2007-08-02 @ 00:05:35
Postat av: Vira

Jag hoppas ni inte väntade så länge på oss i tisdags. Matte hade mailat till Ann att inte vänta mer än 10 min, sedan ringde hon Maries mobil och lämnade meddelande att vi inte kom. Typiskt att jag inte fick träffa er denna veckan heller. Matte och hennes väninna gjorde en utflykt tillsammans och då tar det längre tid än man tror. Fast lite tröst var det att hon köpt gosiga lammullsfiltar i Klippans yllefabrik. Jag fick en ny borste som inte är så stickig som den förra.
Igår var vi på träning med Jaktretrieverklubben. Vi fick träna apportering i betstycke och det var jobbigt men kul att springa i betorna.
Nästa vecka börjar matte arbeta så då blir det annorlunda i huset. Husse har långa dagar med skörden men Ulf och Per är hemma ett par veckor till.

2007-08-02 @ 08:34:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback