VILKEN LUGN...

... och stillsam kvällspromenad vi har varit ute på jag och Guinness, ensamma med MOR.

Det blir snabbt mörkt om kvällarna nu och försäkerhetsskull så gick vi inte genom M-parken, dumt att utmana ödet. Men vi höll ett extra öga på MOR i alla fall, vi är hennes alldeles egna LIVVAKTER.

Det är en så härlig kväll, så jag tog datorn och satte mig ute på "ballan" (balkongen). Inte mer än ljudet från mina tasstryckningar hörs. Inga ljud kan kanske tyda på att det är dags att gå och dra täcket över nosen.




Kommentarer
Postat av: Lakrits

Vad bra att du och Guinness vaktar din MOR när ni är ute. Det kan vara farligt i Malmö har jag hört, särskilt parker. Men med två stora svarta hundar är det nog ingen risk. För de som inte känner er vet ju inte att ni älskar pusskalas och innerst inne är jättesnälla killar. Och det är ju bra för då kanske ni kan skrämma bort eventuella otäckningar utan att ni behöver säga så mycket.

2007-07-16 @ 10:08:19
Postat av: Lakrits

Tänkte förresten på det där med balkongen. Jag minns från när vi bodde i Lund, då hade vi en stor balkong och matte hade massor av växter där som jag inte fick äta på. Jag var bara liten då. Men jag hade en egen matta, flera pinnar som matte hade tagit dit åt mig och så låg jag där och gnaskade. Det var ganska mysigt faktiskt. Fast jag blev lite för vild för balkongen tror jag, höll på att vifta ner både det ena och det andra. Nu är det gräsmatta som gäller.

2007-07-16 @ 10:10:10
Postat av: Elliot

Jag tycker det är lite läskigt med balkonger.Det känns lixom som man går ut i tomma luften på nåt sätt.De märkte jag när vi åkte o skulle vattna blommor åt några som vi känner som var på semester.
Läskigt för en "icke-stadshund".

2007-07-16 @ 11:01:08
Postat av: Wallander

Så klart hade jag hellre haft en egen trädgård/gräsmatta men "en får vara nöjd med det man har".
Det finns dom stadshundar som inte har balkong heller, t ex Guinness. Så när han är här så får han jätte gärna låna min favvoplats.

2007-07-16 @ 12:02:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback