Det är så roligt...

.. att va vid havet, havet!

Ikväll drog jag & Guinness boy ner till Falsterbo och badade, ja vi hade MOR & Lena med också, annars hade vi inte kommit dit). Vädret var perfekt och lagom temperatur i luften eftersom klockan var efter 20. Vi hade i stort sett hela stranden för oss själva. Vi kastade oss ut i vattnet, hade vars en vatten dummy med oss. Men av någon anledning så var det inte så ofta att jag hade min dummyn om man säger så. Men, skit samma, jag tog mina egna små upptäcksfärder där på stranden, man måste reka området, så att man vet hur det ser ut tills nästan gång.

Jag måste säga att få bada så här är något av det bästa man kan få göra. Att sedan också få ha sin bästis med sig gör inte saken sämre. Vi hade 2 dummisar med oss ner, men bara en med oss hem. Guinness, vet du vad som hände med den andra, glömde vi den, eller?

Lite kul var det allt också att våra mattar blev ganska blöta dom också, men så kan det gå när man inte kan hålla sig på avstånd.

Detta var en minnesrik kväll, eller vad tycker du MOR?

image120
Vattenlek

image121
Jag på egen Rek-runda

image122
Amen, sätt lite fart på kastandet tyckte Guinness och undrade hur länge han skulle behöva stå där och vänta?

Kommentarer
Postat av: MOR

Jo tack Walle & framför allt Guinness & Lena, det blev en oförglömlig kväll på många vis!

2007-06-05 @ 23:32:34
Postat av: Guinness

Jag skulle kunna bada hur mycket och hur länge som helst. Det finns inget bättre. Kul att jag fick vara med på bild igen, känner mig lika stolt varje gång. Men du Walle, jag brukar ju erkänna när jag har sönder saker men jag tror faktiskt att dummien gick sönder när vi hade lite dragkamp. Men jag kan ha fel. Hoppas vi får åka dit igen nästa tisdag med min matte och husse. Oops, måste sluta, matte är på intågande....

2007-06-06 @ 14:52:46
Postat av: Wallander

Guinness, jag visste väl att du skulle ta tillfället i akt när din matte inte fanns i närheten av datorn.
Kanske har du rätt angående dummien, men eftersom att jag knappt vågade ta i den så är jag lite tveksam ändå. Men skit samma, i sönder gick den. Bad igen och kanske redan på tisdag, ja det är helt OK för mig. Spelar absolut ingen roll om inte MOR är med, jag är ju inte speciellt "morig".

2007-06-06 @ 15:21:48
Postat av: Lakritsits

Ser jättemysigt ut! Nästa gång vill jag gärna följa med. Matte säger jag behöver simträna.

Postat av: Wallander

Lakrits, klart du kan få följa med, men jag vet inte om det blir så mycket simträning...

2007-06-07 @ 22:47:35
Postat av: Anonym

ÅH; vilka underbara bilder !! :)

2007-06-09 @ 17:17:35
URL: http://www.tvillingsjal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback