Idag hände något...

... riktigt pinsamt.

Jag gick och spanade på en riktig snygging på andra sidan parken och eftersom att jag inte tittade framåt så gick jag rakt in i en lyktstolpe. Jag blev väldigt paff, tittade mig omkring och såg att det var fler än MOR som skrattade.

Men jag hoppas bara att inte snyggingen såg det!


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Ja, det var ju snopet. Min matte har gått in i en lyktstolpe en gång har hon berättat. Då ramlade svimmade hon och ramlade ner på trottoaren. Fast det är många många år sedan. Fullt så vimsig är hon nog inte nuförtiden men man vet aldrig. Kanske tur för oss att det inte finns några lyktstolpar i skogen. Fast här finns gott om träd och Elliot och jag sprang in i några när vi busade här i vintras. Det gjorde lite ont men man får tåla lite när man leker.

2007-06-13 @ 22:42:10
Postat av: Guinness

På tal om snyggingar: Har du träffat de två norrländska flatte-flickorna? De är snygga!!!!!
Och du, idag träffade jag Sigge med husse och Sigges "storasyster". Hon kanske ska stanna hos dem för hon hade det tydligen inte så bra där hon bodde innan. Fast hon och Sigge kan inte vara släkt på riktigt för hon var inte svart precis.

2007-06-14 @ 21:22:10
Postat av: Wallander

Lakrits, det har faktiskt också min matte gjort en gång för väldigt många år sedan, men för henne slutade det lyckligare, hon fick bara en bula i pannan.

2007-06-14 @ 22:41:02
Postat av: Wallander

Jag träffade på dem imorse, men jag fick inte hälsa, deras matte sa att dom hade så bråttom. Jasså är dom från Norrland, ja inte för att det gör något, och de såg väldigt läckra ut, det håller jag med om. Sigges "storasyster"??? Nu förstår jag inget, berätta mer. Jag kikade in på Sigges blogg, men där stod inget nämnt om detta.

2007-06-14 @ 22:46:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback