Pust, stön...

... bra varmt idag också, men snart bär det av till sjön. Jag skall äntligen få åka & bada med Lakrits i Yddingesjön. Skall bli sååååååå himla härligt & roligt (hoppas jag). 

Avlägger naturligtvis rapport  när jag är hemma igen, men man vet aldrig när det blir...

Kommentarer
Postat av: Guinness

Vad mysigt! Jag får inte bada just nu så jag hoppas att det inte blir alltför varmt i veckan. Nu är mitt högra öra rött som f-n men det kliar inte så mycket (än). Tyvärr lär jag utsättas för sådana där hemska öronrensningar igen, det är bland det värsta jag vet. Snälla ni, bada för mig också. Hoppas det kommer lite bilder senare.

2007-06-17 @ 15:27:24
Postat av: Elliot

Jag tycker så himla synd om dej!Varför ska du behöva utstå detta skit med öronen så ofta?Önskar att det gick att göra något för dej.
Så jag ska inte klaga på mitt lilla halsproblem.För det är verkligen inget i jämförelse med dej.
Jag ska hålla tassarna att det går tillbaka fort denna gång.....

2007-06-17 @ 18:13:43
Postat av: Lakrits

Fy vad trist. Vi som tänkte höra om du ville hänga med till Falsterbo på torsdag :0( Elliot, får du bada på torsdag? Antagligen inte. Suck. Det blir väl jag och Wallander som håller fanan uppe tills vidare.

2007-06-17 @ 19:50:47
Postat av: Wallander

Guinness, vi skulle aldrig ha sagt det där om att du varit så bra i 3 veckor nu... men tror du att det kan finnas någon chans att du skulle kunna vara så pass bra att du skulle kunna få bada på torsdag?

2007-06-17 @ 20:04:02
Postat av: Wallander

Om man kan fixa halsar skulle man väl kunna fixa öron också, kan tyckas, men kanske inte lika enkelt för då hade man väl gjort det...
Oavsett vad man har för problem, hals, öron eller annat så är det jobbigt för dem det drabbar.
Som jag sagt flera gånger tidigare, jag håller tassarna så hårt jag kan och hoppas på att ni skall bli bra allihopa I "sjuklingsgänget"

2007-06-17 @ 20:13:23
Postat av: Guinness

Elliot: Vad gulligt att du tänker på mig. Men det kan ju inte vara så roligt att ha ont i halsen heller. Kan du äta eller gör det för ont? Hälsa din matte att vaniljglass är bra när man har halsont.
Lakrits & Walle: Får jag avvakta lite angående torsdag? Jag har gömt mig hela dagen så hittills har jag sluppit de där äckliga pipetterna, men jag ska kanske krypa till korset om det innebär att jag får åka och bada då.

2007-06-17 @ 20:27:55
Postat av: Lakrits

Absolut. Vi måste inte bestämma något nu, vi ser hur det är med hälsan när det närmar sig.

2007-06-17 @ 21:13:46
Postat av: Elliot

Hej du Guinness!Jadå jag kan äta må du tro ; ) de e faktiskt ingen hejd på det haha!Blir bara lite "klökig" ibland efteråt.Men det är väl när det håller på att läka,för du förstår att dom lixom klippte av madlarna o sen brände dom:Alltså jag blev inte sydd.
Det var bara första dygnet som jag hade lite mer ont men då fick jag:god filmjölk,välling och BEBISMAT!Låter kanske fånigt men det är jättegott o dessutom så slank det ner väldigt lätt.Å de va bra för jag var jättehungrig.
Så det går ingen nöd på mej....merän då förstås att jag inte får busa.Får se...på onsdag är det en vecka sen op.Efter det är det bara en vecka till sen är det klart.
Oj då,jag fick just en åthutning av matte för att jag provsmakade.....ja ja då,åt upp kattens mat....igen.

2007-06-17 @ 21:14:00
Postat av: Lakrits

Skönt att allt är bra med dig Elliot! Bebismat är gott! Utan välling hade jag säkert inte orkat så bra i fjällen!
Klart du måste ta det lugnt så att allt läker ordentligt. Vi tar igen det sedan!
Kattmat har jag aldrig provat. Kanske en delikatess. Varför får katter godare mat än vi? Orättvist!

2007-06-17 @ 22:06:09
Postat av: Wallander

Guinness, vi kan avvakta ända fram tills ca 19.15 på torsdag, bra va?
Elliot, inte busa, det kan inte vara lätt att avstå ifrån vilket jag märker att du heller inte kan. Jag förstår att du inte kan avhålla dig från kattmaten, den är förbaskat god (jag vet det trots att vi inte har någon katt hemma).

2007-06-18 @ 00:04:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback