Rapport från...

... både Midsommardagsaftonskväll & Midsommardagen:

Guinness med matte & husse kom nästan i tid. Jag fick ett smarrigt ben, men detta fick jag tyvärr ej ha för mig själv, vem som tog det ifrån mig behöver vi inte prata om idag.

Kvällen avlöpte sedan på ett mycket trevligt sätt. De tvåbenta åt & åt och drack  & drack och var på ovanligt gott humör (tyckte i alla fall jag).

Jag & Guinness uppförde oss exemplariskt, vi lekte lite & vilade lite omvartannat. Jag måste berätta att jag fortfarande är starkast av oss båda, jag drog runt med Guinness som om han var min egen lilla snuttefilt. Gulligt va? Men om Guinness skall fortsätta vräka i sig 2 x 2 hamburgare varje dag så är jag lite orolig för att han kommer att blir större & starkare än mig. Om inte så för att han bygger muskler även när han rusar fram till matskålen. Kul att se att han har fått tillbaka aptiten.

Vi var också ute tillsammans 2 ggr, en gång med våra hussar och en gång med våra mattar. Jag tror faktiskt aldrig våra hussar varit ute med oss själva tillsammans någongång tidigare, men någongång måste vara den första... men inte sista förhoppningsvis.

Imorse krafsade jag på MOR i vanlig tid (06.28) jag har svårt för att ändra på mina tider även om det blev lite senare än vanligt igår. Hon försökte lite med FAR (eftersom att hon igår bad om att få lite sovmorgon) men gav upp som vanligt och steg upp ur sängen. Vi gick en ganska lång runda. När vi kom hem fick jag frukost och MOR ställde sig och tog hand om disken. Jag hörde henne muttra något i stil med: "undrar hur många vi var här igår egentligen, det kan inte bara ha varit vi fyra 2-benta". Hon stod där länge och väl, blev sedan helt utmattad och somnade i soffan en bra stund. Väcktes av Frida som ringde och bad snällt om hon skulle kunna bli hämtad från Lund och visst, snäll som MOR är så...

Vid 13.30 åkte jag, Guinness, Lena, MOR & Frida till Bulltofta. Det var lite mer människor i rörelse där idag, så vi fick inte springa lösa lika mycket som förra gång dock ej heller bada, men det gjorde inget, var roligare att vara där än att bara ligga hemma. Men vad vi fick göra idag istället vara att träna lite apportering. Det var jättekul, Frida kastade och vi fick springa och hämta in dummien. För mig gick det ungefär som i tisdags, dvs ganska bra. Guinness hade en jäkla fart ut, men det gick lite långsammare tillbaka om man säger så. Men det kommer att gå upp ett Liljeholmens även för honom... är inte alls orolig.

Men vet ni vad, idag såg jag Guinness bli rädd, den sidan har jag inte tidigare sett hos honom. Det som skrämde honom var en groda, den hoppade precis framför honom. Det såg himlans kul ut faktiskt.

Jag fick sedan ett par välbehövliga vilotimmar. Skall nu ut en runda med FAR (han valde utgång med mig istället för att diska efter dagens middag). Sedan skall det bli familje-myskväll, se på film & käka Cheesecake, mums. Nej, nu måste jag skynda mig, FAR börjar bli otålig...

Kommentarer
Postat av: Guinness

Hej Walle!
Jag är äldre än du och ändå är du både starkare och snabbare än jag. Du får nog ge mig några träningstips.
Kul helg det har varit. Jag tycker det är perfekt att ha en lekkompis, som man både kan busa med men även chilla med. Om du vill får du gärna vara hos oss idag/kväll? när de dina ska på kalas. Be din MOR ringa i så fall. Axel kommer ikväll och han gosar gärna med dig. Jag har förstått att han tycker att det är lite trist att jag inte är så gosig.
Efter fikan igår somnade matte och jag och sov till halv 8. Lite konstig tid att sova middag på, men jag lämnar aldrig matte när hon sover. Måste vakta henne så inget händer henne.
Min nya mat är supergod men det är alldeles för lite. Jag ska nog få en burgare till om dagen för jag är så hungrig så hungrig. Matte ska kanske åka till Helsingborg imorgon med Sigge Z-Lena och bunkra upp mat för sommaren. Det är halva priset tydligen om jag köper direkt från tillverkaren.
Oj, nu är det läggdags. Måste rusa. Hoppas vi ses senare. Snälla kom och lek med mig idag!
GBM

2007-06-24 @ 08:53:45
Postat av: Wallander

Jag tycker också det har varit en super kul helg och än är den tydligen inte slut än. Jag vill gärna komma till dig och leka, jag kommer direkt nu, måste bara stänga av datorn.
Var beredda, fast nu kan jag ta det lugnt, behöver inte rusa till köket för nu är det ingen risk att det finns någon mat kvar längre.

2007-06-24 @ 14:20:48
Postat av: Lakrits

Det låter som att ni också har haft en skön och rolig helg. Mysigt att ni har sällskap av varandra. Bulltofta låter kul, där har jag aldrig varit. Jag gillar nya ställen fast matte tycker skogen här hemma är skön. Ja, jag gillar ju skogen också så klart, men andra skogar är kul att spana in ibland.

2007-06-24 @ 21:24:48
Postat av: Anonym

Äsch...nu blev det fel. Dubbla kommentarer. Den där dumma verifieringsrutan kom upp två gånger. Walle...kan du fixa?

2007-06-24 @ 21:25:40
Postat av: Guinness

Lakrits: Walle är min absoluta bästis. Han har bitit på nästa alla mina märgben och kohudsben idag och jag har inte tagit dem ifrån honom en enda gång. Jag har inte ens tittat snett på honom. Det bästa är att jag tror att han känner sig hemma här för han vet var allt finns och sticker ner hela huvudet i min stora kopparbunke där jag har alla mina saker. Ja, de är där ibland när matte har samlat upp dem i hela huset och innan jag har hunnit sprida ut dem igen. Emellanåt går Walle en runda och pussar på mig först och sedan på matte. Husse fick också pussar för Walle hittade honom i arbetsrummet efter en stund.
Det är skönt på ett sätt att Walle är en kille för då behöver man inte vara på hugget hela tiden utan man kan ta det lugnt. Annars är ju flickor som du inte helt fel heller.

2007-06-24 @ 22:59:46
Postat av: Wallander

Lakrits, Walle kan fixa allt det vet du...

2007-06-24 @ 23:34:42
Postat av: Wallander

Lakrits, du anar inte hur bra man har det när man är hos Guinness. Han har sååååååååååå många ben, tur att dom bor i en stor lägenhet och att Guinness är så bra på att sprida ut dem. Vart man än vänder sig så finns det ett ben att tugga på.
Jag vet att jag kanske är lite för generös med pussandet ibland, men jag kan bara inte låta bli.
Guinness, bästa kompisar är så här snälla mot varann.
Hoppas nu att din matte bunkrar upp med massor av hamburgare åt dig imorgon. Du kan hälsa din matte att det finns gott om plats i våran frys om det skulle bli för trångt i eran.

2007-06-24 @ 23:55:04
Postat av: Guinness

Hej Walle!
Nu är jag lite orolig. Det blev ingen Helsingsborgsresa för matte var så trött så hon nästan svimmade imorse när hon var ute med mig. Undrar om jag får någon mat nu för det var ju mitt fel att matte var så trött (fast jag kunde inte hjälpa det).
Husse och Axel fick åka taxi till stationen. Mycket märklig morgon idag. Jag blev lite rastlös för matte sov så länge så jag passade på att hjälpa henne lite med tvätten. Jag bar ut alla plagg från tvättkorgen och arrangerade plaggen som jag tyckte att de hörde ihop rumsvis, några i köket, några i hallen, några i matrummet och några i vardagsrummet. Du kan tro att matte blev förvånad när hon äntligen vaknade. Men hon tackade mig inte för hjälpen. Ibland är tvåbeningar konstiga.

2007-06-25 @ 14:00:36
Postat av: Elliot

Så otacksamt,Guinness!När du låg i och arbetade medn hon sov....

2007-06-25 @ 14:54:12
Postat av: Wallander

Aj då, låter inte bra, men du jag tror att hon fixar att åka och köpa mat till dig en annan dag istället. Hon skulle ALDRIG låta dig svälts.
Idag har du verkligen gjort själ för ditt namn, GBM. Men de senaste dagarna har jag hört din matte säga att det är ALDRIG hundens fel... och det får hon väl tillämpa även på sin egen hund, kan jag tycka.

2007-06-26 @ 00:18:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback