Skateboardåkare...

... dom gillar jag inte.

Den 1:e som jag skällde på var helt ovetande om det, han åkte med musiken högt skrålande i hörlurarna. Jag förstår att han måste ha musiken så högt, för det låter så fruktansvärt också i mina öron när dom drar fram på trottoarerna.

Den 2:e han höll på att tappa balansen, men han hittade den igen och lyckades få ordentlig fart på skateboarden för att snabbt komma iväg.

Jag tycker dom där åkarna borde ta lite mer hänsyn till dem som befinner sig på gåendes fot. Mig veterligen så är trottoaren till för gångtrafikanter & inte skateboardåkare.

Är det någon som vet varför de måste låta så förskräckligt om dom när de far fram, finns det inga ljuddämpare att sätta fast på brädorna?

Kommentarer
Postat av: Guinness

Hej Walle!
Du kan fråga Elsas husse för han är skejtare (skatare).
Förra året när jag såg en inline-åkare för första gången så blev jag också rädd´. Det ser inte riktigt normalt ut. En skejtbräda däremot skulle jag kunna tänka mig att sätta tänderna i.

2007-06-11 @ 19:40:47
Postat av: Elliot

Jag skiter i de där sket-åkarna men mitt tips är att dom sätter några söta mjuka skydd runt hjulen,som typ innetofflor,då borde det låta lite mindre tycker jag.

2007-06-11 @ 22:09:26
Postat av: Wallander

Elsas husse, har ingen aning om vem han är, kan vi fråga honom ihop tror du? Det är kanske ingen som riktigt förstått hur det låter om dom, så jag tipsar gärna honom. Du kan kanske få en gammal bräda av honom som tack för tipset!

2007-06-11 @ 23:10:00
Postat av: Elliot

En gammal bräda!?E de gott?

2007-06-12 @ 14:10:00
Postat av: Guinness

Gott är det nog inte, men bra tuggmotstånd. Allt för att slippa borsta tänderna.

2007-06-13 @ 20:07:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback