Träning som bjöd på det mesta...

... full fokusering och icke full fokusering.

Men en klen tröst är att jag inte var helt ensam till att inte följa "spelreglerna" fullt ut. Jag tror nästan att buseriet smittade av sig från hund till hund.

När det gäller mig själv så tror jag att det hela bottnar i att MOR inte riktigt vet hur hon skall agera och därför blir det inte helt lätt & rätt alltid. Men MOR får jätte många bra tips, så förhoppningsvis så lär det väl bli bättre framöver.

Förra veckan agerade MOR fotograf åt Sandy, men bilderna blev inte helt godkända av Sandys uppfödare. Så ett nytt försök gjordes ikväll. Isa fick också vara med på ett litet hörn.

Sandy & Ann-Sofi
image143

Isa, i egen hög hund
image144

och här ligger jag snällt och väntar
image145

Ps. Elliot, jättekul att du återigen är på fötter och att du kom och tränade idag. På dessa veckor som har gått sedans vi sågs sist så måste jag säga att du blivit en stor & ståtlig kille. Tack också ännu en gång för leksaken.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Nä,vem f-n har koll?Inte jag och verkligen inte min matte!Vi är lika yra båda två =(
Vi har nämligen ett(eller flera)problem,för det är så att min matte inte tycker att denna typ av träning är kul.Å då blir det som det blir inte mycket att göra åt.
Jag tackar speciellt för de fina orden om mitt utseende :D det värmer alltid...
hej då från lille....fel STORE Elliotten

2007-06-27 @ 14:18:02
Postat av: Guinness

Stor och ståtlig, det var inte illa. Hur mycket väger du nuförtiden, Elliot? Du är väl över 30-strecket?! Själv äter jag mina burgare med stor aptit, vill ha mat hela tiden. Tillbaka till valptiden, säger matte.
Ni verkar ha så roligt, ni anthriscusar. Men i helgen har min kennelmamma också ordnat med träff. Ska bli jätteroligt. Jag ska få lära mig lite om apportering. Fast jag vet ju hur det går till, mitt problem är att jag blir så ivrig, så ivrig så jag hoppar jämfota av förtjusning och sedan har jag ju "lite" svårt att lämna ifrån mig de där roliga låtsaskaninerna. Jag tycker det är mycket roligare att bita sönder dem, vilket man tydligen absolut inte får göra.

2007-06-27 @ 22:07:45
Postat av: Guinness

Varför göra ett inlägg när man kan göra flera????? Det blev något fel här. Walle hjälp!!!!!!!!

2007-06-27 @ 22:09:56
Postat av: Wallander

Elliot, ni är inte yrare än någon annan. Varför tycker inte din matte det är roligt? Tycker du att det är roligt?
Jag tycker det är jätteroligt, men har mycket kvar att lära precis som MOR.

2007-06-27 @ 22:36:26
Postat av: Lakrits

Instämmer när det gäller ditt utseende Elliot. Du har blivit stor och ståtlig och fått en massa päls! Ser fram emot en busrunda! Och tack för den gulliga mjukisleksaken. Både matte och jag gillar den verkligen. Matte gosar med min leksak. Tsss...

2007-06-27 @ 22:57:15
Postat av: Wallander

Guinness, vi har skitkul tillsammans vi Anthriscusar, men det är så klart mycket tack vare Margareta som ordnar både träningar & träffar. Sedan är vi ju ett gäng som tränat tillsammans själva också.
Vad kul att du/ni också skall iväg på kuligheter. Men du verkar allt ha koll på vad du får & inte får göra, så se nu till att komma hem från träffen med en guldstjärna i kanten!

2007-06-27 @ 23:16:26
Postat av: Wallander

Du Guinness det är ett bra tag tills det är dags för nästa tävling, dvs den som skall utse kommentar nr 2000. Jag lovar att säga till när det börjar närma sig, så du behöver inte trycka så många gånger med tassarna... det räcker med ett tryck.

2007-06-27 @ 23:20:23
Postat av: Elliot

Ja du Guinness,jag är lååångt över 30-strecket....nä ja skojade bara =D Vet faktiskt inte exakt för min matte orkar inte kånka på lilla mej längre(den spinkisen väger ju inte så mycket mer än jag haha).Men jag har klart passerat 30 gränsen,men håller mej nog där strax över.
Det är jättebra att du har så god aptit för du var ju inte heller någon "tjockis"tidigare precis.Fortsätt med det så du blir en riktigt "maffig"kille.Hoppas att du ska slippa det där skitet med öronen o annat bara så fixar det sig säkert....

2007-06-28 @ 16:12:07
Postat av: Elliot

Walle,matte tycker inte att det är roligt för att hon inte är direkt aktiv själv utan bara hunden.Så hon tycker att det var roligare när vi tränade det där andra på planen.Själv vet jag inte vad jag ska tycka,kanske inte det mest meningsfyllda....

2007-06-28 @ 16:17:18
Postat av: Wallander

Elliot, om varken du eller din matte inte är så väldigt förtjusta i denna typ av träning så måste ni väl inte träna på detta, eller? Allt kan ju inte passa alla och tur är väl det! Det finns ju en massa annat man kan träna på, visst?
Visst tänker ni väl fortsätta träna lydnad till hösten?

2007-06-28 @ 22:44:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback