ÄNTLIGEN....

.... har jag fått springa runt & busa med brorsan Elliototten.
 
Vi fick följa med till Lomma när MOR, Ann & Marie skulle på något möte angående "stugfogderier" på klubben. Tydligen har dom tagit på sig att vara samordnare för att få lite ordning & reda på klubben, framförallt utomhus bland träd/buskar/bråte mm

Vänta blev lång för det kom inga "gubbar" att ha möte med (bra början kan man tycka). Marie körde hem till Lakrits efter en halvtimmes väntan & vi, jag & Elliot fick rasta av oss tillsammans ute i "furet". Det var verkligen kul att äntligen få leka fritt med dig broder Elliot. Det gick väldigt bra så jag hoppas att vi kan få göra om det snart.

MOR ville föreviga detta, men bilderna blev inte så bra, blixten råkade vara på och våra ögon blev gula så att vi såg ut som utomjordingar, inte ens fotoshop programmet klarade av att fixa till detta.

Detta blev den enaste bilden som vi inte har ögonen i fokus, men då låg vi inte så stilla och den blev lite suddig, men ändå..... vi har bildbevis för att vi lekt bra tillsammans.

image89

Ps. Jag fick provträna att hoppa in i Elliots bilbur redan idag. Jag överraskade nog alla, för jag tvekade inte många sekunder innan jag hoppade in.... men jag stannade inte där inne speciellt länge heller. Men Ann lovade att jag skall få pröva på Söndag också. Ju fler gånger jag prövar desto mindre läskigt blir det nog när jag får min egen så småningom. MOR behöver kontakta "burbyggaren" en liten justering i utseendet beöver göras nu när hon granskat Elliots lite mer ingående, men det blir nog inget problem hoppas vi.

Kommentarer
Postat av: Christoffer

Jag får nog ta och hjälpa din Mor att fotografera så det blir rätt =)

Postat av: Elliot

Hej du fotografen!de låter jättebra tycker jag.Walle o jag är ju så bra på att vara på blid men vi vill inte gärna visa upp oss med gula/gröna ögon hur som helst.

Walle,fy f-n(oj jag svorde)vad vi sprang!Vi var inte riktigt kloka alltså.Min matte säjer att vi har "social kompetens".Vet inte riktigt vad de e men det låter bra i varje fall.Ser du vem som är vem på bilden?Tror att det är jag till vänster(ser ut att vara en lång o smal typ).

Vad bra det gick när du provhoppade i min bilbur!Där ser du att det inte är så farligt.Och ifall du ändå kommer att tycka att det är läskigt med din egen bur så får du väl låna något som är mitt o lägga där inne.För lukar det Elliot,dååå kan det inte vara farligt.
Karmizar

2007-03-30 @ 09:52:17
Postat av: Lakrits

JAG saknas på bilden! Jämmer o elände...

Det är bra att du lär dej att buren är ett trevligt ställe. En gång skulle jag åka en kort liten bit utan bur och det kändes jätteskumt. Alldeles oskyddat. Hu...

2007-03-30 @ 23:55:07
Postat av: Wallander

Ja, Chrilli det får du nog, men när kan du tänka dig att göra det? Man kan inte bara snacka...

och som Elliot säger, vi ställer mer än gärna upp, famför allt när det blir lite mer proffessionellt. Tjusigt ord!!!!

Elliot, det är faktiskt jag till vänster på bilden, kommer du inte ihåg att det var så som du försökte äta upp mitt öra????

Angående provhoppningen, så tror jag att du tyckte det var helt OK att jag fick låna din. Jag såg nog allt att du fick Salami-korv av MOR för att du var så snäll.

Ps. Den där "firaffen" kanske jag lånar, den var lite lockande faktiskt. Vi får se om det behövs något lockbete överhuvudtaget.

2007-03-30 @ 23:56:25
Postat av: Wallander

Lakrits, jag skall se till att vi snart har en bild med oss alla tre... men då tycker jag att du skall ligga i mitten, en tjej skall alltid vara i centrum, eller vad säger du?

2007-03-30 @ 23:59:14
Postat av: Lakrits

Det låter alldeles förträffligt! Nu kan jag somna lugnt och sorglöst.

2007-03-31 @ 00:01:39
Postat av: Ann & Elliot

VA!E de ja till höger???Vad "tnubbig"jag ser ut!Liksom kortare på något konstigt sätt.

Men inte tror jag att jag ville äta upp ditt öra!Jag tror bara att jag skulle viska någon hemlis...

2007-03-31 @ 11:37:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback