Jag råkade knocka MOR ikväll

Det var absolut inte meningen. Vi var på rastgården i Pildammarna tillsammans med Tyrus & Camilla. Vi sprang och lekte och hade väldigt roligt. MOR kallade på mig och jag kom i full galopp, MOR böjde sig ner och jag hoppade lite. Aj, aj, MOR kröp ihop och jag blev jätteskrajsen, vad hade jag gjort. MOR reste sig igen efter en liten stund, näsan satt som tur var kvar rakt och snyggt som tidigare. Dock har hon lite ont i näsan och lite huvudvärk, men förhoppningsvis så går det över tills hon skall gifta sig! Aj då hon är redan gift med FAR undrar när det då kommer att gå över? Snart hoppas jag!

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Det var ju mindre bra. Hoppas näsan repar sej. Själv höll jag på att fälla matte med en stor pinne. Eller så kan man se det som att hon inte såg sej för och var en millimter från att stå på näsan. Sen var hon tvungen att inspektera mina tänder för att se så allt satt kvar (jag hade ju pinnen i munnen och när hon snubblade så ryckte det ju till ordentligt i pinnen). Men kindtänderna går inte av för så lite, dom sitter ordentligt fast.

Nu är jag riktigt trött! Matte också tror jag. Mot sängen...

2007-03-26 @ 00:18:12
Postat av: Wallander

MORS näsa är bara lite svullen & öm idag, tror/hoppas att hon snart är "fit for fight" igen.
Vi är allt lite farliga tycker jag... vi får nog fortsättningsvis vara lite mer försiktiga. Vi måste tänka på att inte skada våra mattar, vi behöver dom mer än vi tror, tror jag.
Men det var skönt att inte alla råkade illa ut, det kunde ha slutat betydligt värre för oss alla fyra. Tänk om två hade kommit imorgon med bruten näsa, en med hjärnskakning och en "tannalös". Det hade nog varit en syn för de andra... men nu blev det inte så, tack & lov!

2007-03-26 @ 22:53:17
Postat av: Enzo

Aj, aj det är inte bra att knocka sina mattar. Själv har jag knockat min tränare Ingrid så hon fick näsblod... Hon säger att jag mer går på knock direkt än andra flattar i omgivningen som tydligen lite mer kelar (fjäskar enligt mig) mjukt och försiktigt. Hmmmpppff...

2007-03-27 @ 08:01:19
Postat av: Wallander

Enzo, vad skönt att höra att det inte bara är jag som råkar knockas. Det sägs att anfall är bästa försvar, men det kanske inte gäller i just dessa situationer....

2007-03-27 @ 23:35:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback