Jag vill mer mer mer...

... alltså spåra. Det är så himlans kul.

Idag ställde snälla Ann (Elliots matte) upp med både ny klöv och blod så att jag, Guinness kunde få en träningsrunda innan nästa helgs spårkursstart.. Vi träffades på Järavallen, Elliot & Tessie var också med.

Jag fick gå ett riktigt snårigt spår, både jag och MOR ojade oss lite över alla taggar som rev oss, men det var bara att bita ihop och spåra på, det gäller att inte vara mesig för då kommer man ingenstans. Första raksträckan gick jätte bra, så också 1:a vinkeln, likaså bloduppehållet och 2:a vinkeln, dock kom jag lite "ur spåret" precis vid spårslutet, men med pyttelite hjälp så fann jag klöven.

Elliot, det var jättekul att äntligen få träffa din tjejkompis. Jag tyckte hon var jättesöt, förstår att du gillar henne skarpt.

Ann, förresten än en gång tack för den goda blodpuddingen, det var verkligen en delikatess. Det var absolut inte meningen att jag skulle vara så "hagalen" att du behövde räkna dina fingrar efteråt (men jag tror aldrig att jag luktat något så gott förut).  

Vet i och för sig inte riktigt om MOR är lika förtjust, det kommer så konstigt dofter från mig säger hon (jag förstår inte alls vad hon menar).

Kommentarer
Postat av: Elliot

Jaaa visst e Tessie jättegullig å snäll.Vi måste ju utöka "sortimentet"med tjejer så vi slipper kivas om dom.

Äsch de gjorde inget att du var lite "översugen".Du vet att hon har överseende med det mesta.Du kan förresten hälsa din Mor att inte beror det på blodpuddingen att det kommer dofter.Måste vara något annat...

2007-03-12 @ 00:26:27
Postat av: Guinness

Hej Walle och Elliot!
Tacka era mattar från mig för att jag fick komma till skogen och spåra idag. Men jag skötte mig inte så vidare bra i spåret. Min matte sa till husse att jag gjorde i princip allt som är otillåtet. Jag är lite rädd för att hon tappade sugen, eftersom jag var så okoncentrerad.
Elliot, de håller på att dra nya rörledningar i Walles och mitt kvarter. Det var rätt många som trodde att en avloppsledning hade sprungit läck igår. Men min matte visste bättre och skyller helt klart på blodpuddingen. Jag lär aldrig få smaka det goda igen.
Ha det så gott mina välfriserade kompisar!
Guinness

2007-03-12 @ 16:47:45
Postat av: Elliot

Hej du din stackare!Tycker att din matte är orättvis.För det första så vet vi ju varför du inte kunde koncentrera dej på spåret eller hur?Man kan faktiskt inte hjälpa att det tränger på.
Sen för det andra så tycker jag jättesynd om dej ifall du inte ska få smaka blodpuddning igen.Så glad som du såg ut när du fick det!

De kan man väl inte missunna eller=(?
Ja ja lätt att vara välfriserad,inte så mycket att hålla reda på....
hej då från lille E

2007-03-12 @ 21:05:02
Postat av: Wallander

Guinness, MOR har lovat att se till att din matte inte tappar sugen. Vi får se till att vara avrastade och ha gjort alla våra behov innan. Vi "alla" får se till att det fungerar bättre för er båda nästa gång, kanske skall din matte lägga blodpudding i spåret istället, vad tror du om det?

Undrar om magen kan vänja sig mot blodpudding? MOR säger att jag får pröva en gång till i alla fall.

2007-03-13 @ 11:52:58
Postat av: Elliot

Jag VET att magen kan vänja sig vid blodpudding=).
Har själv inga problem i varje fall.Man kan kanske få någon mindre bit åt gången så som man brukar göra med "träningsköttbullarna".
/E

2007-03-13 @ 12:20:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback