MOR blev mindre glad...

.... när hon upptäckte att jag nästan ätit upp en pusselbit. Hon har suttit där timme efter timme och hade kommit ganska långt och nu är det rivet (inte lönt att lägga ett puzzel där inte alla bitar går att lägga hörde jag henne muttra). Men jag trodde faktiskt det var något ätbart när biten trillade ner framför nosen på mig. Tycker nog att MOR borde ha lärt sig efter den långa tid som jag nu varit i familjen, dvs att det som man är rädd om måste man se till att hålla uppsikt över.

En bra sak är att nu kan MOR ägna puzzeltiden för mig istället!!

Det värsta av allt är att puzzlet inte är MORs utan MORMORs, tänk om hon blir arg på mig nu... MORMOR, det var inte meningen, FÖRLÅT! Mina besparingar är slut för tillfället, men så fort det kommer in nya pengar på kontot så köper jag ett nytt, blir det bra MORMOR?

Kommentarer
Postat av: Zappy

En pusselbit är väl inte hela världen... Nu ska jag berätta vad jag gjorde på vår födelsedag. När matte kom hem utschasad från jobbet la hon sig på sängen inne i datorrummet där Johan satt och jobbade. Så tråkig får man väl bara inte vara mot sin hund när det t o m är födelsedag?! Så jag smög mig in i vardagsrummet kollade vad som låg på soffbordet och tyckte att Johans glasögon såg goda ut att tugga på. Men det var tydligen inte alls populärt.....
Jag kan bekänna ett hyss till som jag gjorde igår hemma hos mattes mor som fyllde 90 år. En härlig lunchbuffé dukades fram till alla gästerna och där tycker faktiskt jag att även hundar ska inkluderas. Så när alla tvåbentingarna hade försett sig var det min tur. Jag hann med en härligt väldoftande grönmögelost och ett par rejäla portioner rostbiff innan matte kom på mig. Det var jättegott men nog inte så nyttigt för jag kräktes flera gånger sedan på eftermiggaden plus att jag fick en konstig rinnig avföring. Men det var det värt! Matte ble arg men hennes 90-årig mor bara skrattade gott när hon fick reda på det efter kalaset. Tur att det finns förstående två bentingar. (Då hade jag ändå kräkt på ett par av hennes fina mattor....)
Nu ska jag ut i solen och lata mig. Vi ses på tisdag!

2007-03-25 @ 16:54:55
Postat av: Rufus

Jag känner igen mig på det där du sa.
Har också en förkärlek till mamma och pappas pusselbitar. Sitter och väntar tills de tappar några så man har något gott att mumsa på.
Det är nästan värt det, även fast mamma blir väldans sur och besviken på mig efteråt.
Det är bara sånt man får ta ibland.
jaja hej så länge från Rufus

2007-03-25 @ 17:25:37
Postat av: Lakrits

Så kan det gå när dom inte har koll på sina saker utan låter dom trilla ner på golvet till oss. Då måste man ju undersöka sina fynd och det kan medföra att dom blir lite tilltufsade. Jag tycker det var bra att pusslet gick om intet så att du får mer tid.

2007-03-25 @ 19:28:27
Postat av: Lakrits

Hoppsan Zappy, jag såg inte ditt inlägg förrän jag hade skrivit mitt förra. Det var ju kanske inte så lyckat med glasögonen. Tyvärr var dom väl inte så värst goda heller. Då var väl besöket vid lunchbuffén mer givande fast såklart trist att du blev dålig av din fångst. Men allt kan ju inte bli som man vill alltid.

Jag tror inte jag kan vara med på tisdag för att jag löper som allra värst då och det klarar inte grabbarna av. Men matte ska vara med i så fall och kolla in vad ni gör så att vi kan öva hemmma sen. Och nästa tisdag igen kommer jag i full galopp!

2007-03-25 @ 19:34:05
Postat av: Elliot

Vilken snäll "mormor" har Zappy!Och att hon har sinne för humor är toppen.

Ja vad är väl en bal på slottet......nä jag menar vad är väl en pusselbit mot en snäll o gullig hund.

2007-03-25 @ 21:33:14
Postat av: Wallander

Aj då Zappy, nä en puzzelbit går definitivt inte att jämföra med det du tog, varken glasögonen eller buffén. Men MOR gillade det inte i alla fall.

Vilket toppenkalas du kom på, får jag följa med nästa gång det vankas buffé???? Jag tror att min mage pallar det mesta nuförtiden, börjar bli riktigt van vid både det ena och det andra.

2007-03-25 @ 23:33:04
Postat av: Wallander

Rufus, kul att höra att det är fler än jag som gillar puzzelbitar, visst är dom goda?

Kör hårt, vi måste hålla igång och busa busa!

2007-03-25 @ 23:35:18
Postat av: Wallander

Lakrits, jag får alltså inte träffa dig på tisdag, nu blev jag lite ledsen. Men MOR säger att det är bäst att vi inte ses på en veckas tid, av någon anledning så blir jag lite extra konstig just nu. Precis som du nämner flera gånger, det verkar att ha och göra med det där du har/gör, löp/löper eller vad det nu heter... Måste du göra det nu & så länge, vad skall det vara bra för?

2007-03-25 @ 23:40:56
Postat av: Wallander

Elliot, vad är en bal på slottet?

2007-03-25 @ 23:42:37
Postat av: Elliot

En bal på slottet är ingenting absolut ingenting....för oss alltså.Där hade man säkert bara fått uppföra sig fint.Å de kan va svårt ibland.

2007-03-26 @ 08:38:05
Postat av: Wallander

Uppföra sig fint, ja det är inte det lättaste här i världen, i alla fall inte just nu för oss som precis fyllt 1 år. Men man kan lära sig allt sägs det!

2007-03-27 @ 23:40:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback