Nedräkningen har börjat...

... nu är det exakt 20 minuter kvar tills jag blir 1 år.

Familjen har gått och lagt sig och det tror dom att jag också har gjort, men där tror dom allt fel! Inte kan man sova så här minuterna innan.

Det sista MOR sa innan hon somnade var: Walle nu rör du inte paketerna, du får allt hålla dig tills imorgon bitti. Oooh, vad sugen jag är på att tjuvkika lite, jag kommer ihåg vilken lycka jag hade med julklapparna och det kan ju vara lika lyckosamt nu. Men jag är lite feg faktiskt, om jag inte lyder så kanske kalaset ställs in imorgon och det vill jag inte riskera. Usch, vilket dilemma jag sitter i!

Nu är det bara 15 minuter... 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 .... YIIIIIIIPPPPPIIIIIIIIIEEEEEEEE, ÄNTLIGEN ÄR DET MIN & MINA SYSKONS FÖDELSEDAG!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag var alldeles för långsam i tassarna inatt.Därför hann du före.

Jag har öppnat presenten från dej.Den ska jag prova i sommar.Tack så jättemycket.Du får oxå lov att tjuvöppna min paket om du vill
kramizar från E

2007-03-22 @ 00:05:59
Postat av: Wallander

Oj då gjorde jag, hade jag inte ens en tanke på....

Har du fått öppna??? Är din matte vaken eller har du bus-öppnat?

Jag vågar inte.... lika bra att gå och lägga sig så att det snart kan bli morgon.

Vad kul att du blev glad för din present. Jag tror den kan vara himlans rolig, det bästa tycker jag är att den verkar vara lätt att plocka upp själv och att man även kan använda den i vattnet.

Sov gott min favoritbror!

2007-03-22 @ 00:14:02
Postat av: Guinness

Grattis på födelsedagen, Walle-Kalle!
Har du fått många presenter? Fick du tårta till frukost? Jag är så stolt för att jag ska få gå på mitt första födelsedagskalas någonson.
Ses ikväll!
Guinness

PS! Grattis på fördelsedagen till Elliot också!

2007-03-22 @ 09:10:21
Postat av: Heléne och Zico-Bus

Super-duper-Grattis på ettårsdagen! Hoppas du får många roliga presenter och lite gott att smaska på.
Kramar och tassar
från Heléne och Zico

Postat av: Sigge

Hej Walle!
Ett STOOOOOOORT grattis på 1-års dagen från mig & från min matte och husse! Har du fått öppna alla dom där spännande paketen nu? Duktigt av dig att kunna hålla dig tills idag! Vad fick du, vad fick du? Jag är nyfiken.... jag gillar också paket jättemycket!


Ett fyrfaldigt VOV för dig på din dag:
VOV, VOV, VOV, VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!

Nosgos från Sigge & klappar & gos fr Lena & Fredrik

2007-03-22 @ 17:50:03
Postat av: Sigge

oj då... måste ha lagt tassarna fel på tangentbordet... halva mitt inlägg försvann ju...så det är jag igen här...

Jag skulle också säga att jag hoppas födelsedagen har varit full av leverpastej, köttbullar, blodpudding, godis och en massa andra goda grejor och att familjen har skämt bort dig ordentligt! För det ska dom göra på födelsedagar. Ja, gärna alla andra dagar oxå förstås men lite extra en sån här dag.

Måste också passa på att skicka ett GRATTIS till de av dina syskon som jag har träffat och till Tyrus om de läser här på din blogg!

Fira på! /Sigge

2007-03-22 @ 17:55:10
Postat av: Lakrits

Du får ett grattis till av mej här på din blogg. Själv satt jag med tassarna redo och fick in ett inlägg på min blogg just 00.00 inatt innan det var dags för sängen.

Walle...käka nu inte upp spelet. Jag har försökt med mitt och det smakar inget vidare. Ja kanske inte ätit upp men smakat på ialla fall. Särskilt när dom där olydiga godisarna inte kommer fram som dom ska. Men kul är det. Lycka till.

2007-03-22 @ 18:43:22
Postat av: Enzo

Grattis på födelsedagen brorsan! Hoppas du fick många fina paket och ett bra födelsedagskalas. Jag fick också paket av min familj. Lite gott att tugga på också nytt fint koppel med halsband. Matte tyckte jag var stor nu och hade växt ur de gamla sakerna. Det har jag ju, jag är ju 1 år nu!
Jag blev jätteglad för det fina kortet på dig och Elliot. Men vem är vem av er... ?

2007-03-22 @ 20:27:41
Postat av: Wallander

Heléne & Zico, tack för hälsningen.
Jag har verkligen haft en toppen bra dag fått både många presenter & mycket gott!

2007-03-23 @ 01:05:19
Postat av: Wallander

Sigge, Lena & Fredrik, tack för de fina VOVET. Lite rapport fick ni i parken, men i mitt senaste inlägg så kan ni läsa lite mer ingående.

2007-03-23 @ 01:09:45
Postat av: Wallander

Enzo, menar du att du inte kan skilja på dina kära bröder, lite dåligt tycker jag.
Det är jag till vänster & Elliot till höger.

2007-03-23 @ 01:12:22
Postat av: Elliot

JA!de e jag den där till höger som ser så bekymrad o lidande ut!Vet inte riktigt varför jag har den minen.Jag som har det så bra.

Synd Walle att vi inte tänkte på att ta en bild av oss ihop på utställningen i lördags eller hur?För vi är ju jättebra på att sitta still tillsammans o hade klarat det galant.

2007-03-23 @ 08:54:53
Postat av: Wallander

Elliot, ja det kunde vi tänkt på. Men jag tycker att vi ber Chrilli fota oss tillsammans en vacker vårdag, tror att han klarar det lika bra om inte bättre och det blir inte lika dyrt heller. Hörde MOR grymta lite över priset som dom på utställningen tar för t ex ett 10x15 kort. Förresten, jag tar med mina bilder på söndag, du kanske har lust att hjälpa mig att välja ut vilken jag är bäst på. Har du lust till det? Du blev väldans bra på dina bilder tycker jag. Kan man få en "idol-bild"?

2007-03-23 @ 23:08:10
Postat av: Elliot

Visst kan du få en bild av mej.Men matte tyckte att jag såg lite menlös o neutral ut.På ett av dem så ser det nästan ut som om jag visslar en stump.

Vi ska nog hjälpa till att välja ut något bra av dina.

2007-03-24 @ 17:20:02
Postat av: Wallander

Vad snäll du är, då skall jag sätta upp bilden där vid min säng så att jag kan ligga och titta på er(jag tänker nämligen sätta upp foto på alla mina bästisar).

2007-03-24 @ 18:18:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback