NU HAR JAG GJORT MINA FÖRSÖK.....

..... gällande utställning, det verkar inte som om någon domare gillar mig och mitt utseende så speciellt mycket.


Idag fick jag följande omdöme:              Eget omdöme:
mask junior hane av mkt god typ            bra
något oädelt huvud med för mkt läpp      mindre bra, men sötast och jag pussas allra bäst
godtagbra resning                                 ganska ok
bra rygglinje o svans                             bättre
kraftig kropp ännu ej färdig i fronten       på G
lösa tassar                                            håller inte med, de sitter fast
korr päls                                               bäst
rör sig ok                                              alltid något

Helheten = en 2:a + ett blått band         förra gången blev det en 3:a + ett gult band
                                                                                 

Bl a så såg vi ut så här, MOR & jag:


110274-82
 

Men jag deppar inte ihop för det här, det finns så mycket annat man kan bli bra på och jag vet att jag är älskad/omtyckt av så många andra.

 

Det har ändå varit roligt och lärorikt att ha varit på utställning två gånger. Har aldrig sett så mycket hundar på en och samma gång.

Blev inte heller så speciellt störd av allt ståhej, kunde slappna av i MORs knä precis som vanligt. Koppla av är jag jätte bra på. Undras, kan man tävla i det????

 

Efter att Lakrits också varit inne i ringen och vänt så gick jag, MOR & LILLMATTE runt en tur bland alla roliga montrar, det fanns massor av spännande föremål, både ät- & lekbart.

 

På vår runda så stannade vi till hos fotograf killarna från Happy dogs. Det var jätteroligt att bli fotad, killarna var jätte roliga. Vet ni vad dom sa när vi var klara? Att jag var den lugnaste hunden dom fotograferat! Det verkade som att dom blev väldigt nöjda med mina "poser". Resultatet kommer hem i brevlådan inom en veckas tid. Kanske kommer det ett smakprov här på bloggen senare.

 

Denna nya kompis fick jag som "tröstpris" av MOR, jag har döpt honom till Långeben:


110274-83

Kommentarer
Postat av: Guinness

Hej Walle!
Jag tycker du är modig som vågar vara med på såna stora utställningar. Jag har aldrig visat upp mig för någon domare, jag hade nog "spårat ut".
Min familj tycker i alla fall att du är coolast!!!!

Nu är det nog dags för pillerintag igen för mig. Jag hörde matte prata om veterinärbesök igår. Jag har så ont i mina baktassar igen och det kliar som f-n, rent ut sagt. Varken jag, husse eller matte har sovit ordentligt i helgen. Det enda positiva är att jag kanske får leverpastej snart.

Jag tror inte att det blir någon spårkurs för mig. Det funkar inte just nu. Jag tror att min matte är lite rädd för att din Mor kommer att bli arg på henne. Snälla, Walle, du kan väl förvarna henne så att hon är beredd när matte ringer.

Ses i parken!
Guinness

2007-03-19 @ 10:06:01
Postat av: Elliot

Hej Walliott!Jag trodde du fick urusel kritik!!!För det verkade så när man hörde "snacket",men de fick du ju inte!
Matte som har varit med ett antal gången genom åren(å hört en del av omdömena när hon hade min storebror)sa att det mesta lät bra o dessutom så "justerar"vissa av delar sig när man blir äldre.Sen kan ju inte alla se likadana ut i fejset eller hur?Vi ser ju alla olika ut o jag tycker att du är gullig som du är.Och dessutom är du något väldigt fint:nämligen JÄTTESNÄLL så de så.
Jag ska skvallra en liten hemlis för dej.Igår såg jag att matte gjorde en "lattjo-lajban-innehållsrik-födelsedagspresent"åt dej....men....jag säjer inte mer.Så de e bäst jag slutar skriva nu för annars kanske jag berättar vilka saker som finns

2007-03-19 @ 10:11:21
Postat av: Lakrits

Håller med om att du är fin som du är en och helgo kille. Bry dej inte om vad dom sa där i Malmö, det gör inte jag. Ska se om matte kan få fram vad dom sa om mej också där.

Tråkigt om inte Guinness kommer med på spårkursen såklart, jag hade sett fram emot att lära känna honom. Men allt kan ju inte vara som man vill alltid.

2007-03-19 @ 14:12:47
Postat av: Wallander

Guinness kompis!
Jag lider med dig. Jag hoppas snart att den j-a skiten snart skall försvinna för gott. Jag vill inte att min kompis inte skall må bra & vara en glad o go kille.

Hur gick det hos doktorn idag? När skall du påbörja din långa medicineringskur? Jag har pratat med MOR, om du inte får leverpastej i annat fall utan medicinering hemma hos dig så får du komma hit och få en bit då & då.

Va, skall du inte vara med och spåra, hur skall jag klara mig då? Jag kommer att sakna dig och våra pratstunder i bilen. Har du försökt att övertala din matte?

MOR blir sällan arg och absolut inte över detta. Men hon blev nog lika ledsen som mig. Hon tycker det har varit så roligt när vi tillbringat lördagsförmiddagarna tillsammans alla 4:a. Men ibland blir det inte alltid som man tänkt sig. Jag/vi hoppas att vi kanske kan göra något tillsammans igen någon gång, alltså förutom att träffas och leka.

Grabben, se till att bli frisk nu och hälsa din matte & husse att behöver dom lite avlastning så är du mer än välkommen hem och leka med mig.

Jag hoppas att du kan komma på torsdag trots allt!

2007-03-19 @ 23:04:33
Postat av: Wallander

Kritik, nu använder du ett så konstigt ord igen. Men jag förmodar att du syftar på omdömet. Uruselt var det inte men ändå lite nedslagande att "alla" utom jag fick en 1:a, kändes lite dumt att få stå utanför ringen när ni andra fick visa upp er en gång till.
Du har helt rätt att en del saker säkert "fixar" till sig med ålderna och att det är tur att inte alla ser likadana ut, för hur skulle hundvärlden då se ut?
"Den fula ankungen" blev en vacker svan till slut, så allt kan ändra sig...
Lattjo-lajban f-present till mig? Jag kan knappt stilla min nyfikenhet. MOR kom hem idag och var lite hemlighetsfull. Jag brukar alltid få kika vad hon har i påsen/påsarna, men se inte idag!
Har du hört att Lakrits har börjat löpa?? Det blir nog extra kul på träningen imorgon, eller vad tror du?

2007-03-19 @ 23:22:23
Postat av: Lakrits

Nyfiken undrar vad som ska hända på tordag. Men det kanske är en hemlis...

Jag vet ju såklart vad det är för dag. Jag har mina metoder att pumpa matte på info. Bara att verka lite dyster och inte så gullsugen så blir det olyckliga miner och man har världens övertag. Hihi...

2007-03-19 @ 23:22:44
Postat av: Wallander

Lakrits,

Visst är det tråkigt att inte Guinness skall vara med och spåra. Men vi får fixa så att ni får stifta bekantskap en annan gång.

2007-03-19 @ 23:25:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback