NU KAN JAG TITULERA MIG....

... STOR KILLE.

Nu lyfter jag utan problem på båda benen när jag skall kissa, ja inte samtidigt förstås. Jag har också börjat och kissa betydligt fler gånger och i mindre mängder. Det är tydligen också väldigt normalt för en stor killle.

Detta tog allt lite tid att lära sig balansera på 3 ben, ett tag trodde jag nästan inte att jag skulle klara av att lyfta ordentligt och ändå hålla balansen, men jag märkte efterhand att träning träning gav resultat. Så misströsta inte killar om det är någon av er där ute som ännu inte har full koll, det kommer, jag lovar.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Välkommen i klubben!Visst ser det fräckt ut?Nu ska du bara lära dej att "portionera"ut på rätt sätt oxå.Man måste spara så det räcker länge.

Skulle bara säja att igår var jag uppe i det där tornet igen.Det gick fort som sjutton uppför trappan o tämligen bra nerför oxå :)
Börjar få ordning på benen nu,fast dom e långa....å många...

2007-03-08 @ 12:10:22
Postat av: Guinness

Hej!
Bra tips från Elliot, tycker jag. Det gäller verkligen att inte "kissa torrt" för tidigt på promenaden.
Förresten Walle, var avocadon god?
Guinness

2007-03-08 @ 12:54:18
Postat av: Wallander

Ryktet sprider sig snabbt märker jag! LILLMATTE är verkligen en riktig sladderbytta.

Jag har inte smakat avocado förut, men jag måste säga att det var riktigt gott.

Jag trodde först att det var en leksak, men kom ganska snabbt underfund med att det var något som var ätbart.

Eftersom LILLMATTE lagt den på elementet (lite dumt faktiskt) så var den riktigt mogen också. Tog dock lite tid att komma igenom skalet, innanmätet smakade utmärkt, men kärnan var alldeles för hård, så den slickade jag bara ren.

Idag fick jag gå under namnet: BUS-WALLE!

2007-03-08 @ 22:41:25
Postat av: Lakrits

Lyfta på benen när man kissar...typiskt er grabbar att ni ska vara så knasiga. En annan är smartare och kissar allt på en gång, så slipper man hålla på med det sen och kan njuta av promenaden. Håller ni på o bajsar i småportioner också, eller? Man börjar ju undra...

2007-03-08 @ 23:03:15
Postat av: Wallander

Hörru Lakrits, visst skiljer det en del på oss grabbar & töser men att vi skulle småportionera ut bajset, nej där går gränsen. Förutom att det skulle bli alldeles för dyrt för våra mattar/hussar så skulle också förslitningsskadorna öka drastiskt och det vill vi fyrbenta absolut inte bli orsaken till.

2007-03-09 @ 12:38:14
Postat av: Lakrits

Nej, det skulle nog bli en del sura miner från tvåbeningarna. Det där med förslitningsskador tänkte jag inte på. Matte klagar över det när jag drar i kopplet. Jag fattar inte varför hon envisas med kopplet när hon inte själv gillar det. Låt mej springa lös då, då kan man också springa in och bajsa på lämpligt ställe istället för att sätta sig bland alla. Matte går ju till och med till ett särskilt rum i huset. Avancerat. Men hon har i alla fall slutat stänga dörren, det verkar ju helt onödigt och väldigt dumt för då kan inte jag komma in och hälsa på henne.

2007-03-09 @ 17:47:26
Postat av: Wallander

Jasså du är också en sådan där efterhängsen typ när din matte går på "hemlighuset".

Ibland får jag följa med MOR in men inte ibland, får och får är kanske att ta i men om hon inte stänger dörren helt så öppnar jag den själv. MOR tycker jag är jätte söt när jag puttar upp dörren och kikar lite försiktigt innan jag smiter in.

För tillfället vill jag vara där MOR är, FAR säger att jag är mammasjuk. Jag sjuk? nä jag känner mig frisk som en nötkärna, FAR måste tro fel!

2007-03-09 @ 23:08:58
Postat av: Elliot

Jag har ett jättebra knep om ni inte får upp dörren själva.Skaffa en katt!Ja de e jättebra.Min ena katt som heter Bonus är en baddare på att öppna dörrar kan ni tro.Han lixom lägger sig på sidan o pillrar upp dom.Å vips...så är vi där inne båda två.
Jättebra,för mej alltså.....

2007-03-10 @ 10:40:14
Postat av: Wallander

Katt, nej tack!

Jag är himlans nöjd med som jag har det, dvs all fokus på lilla mig.

Skulle jag inte få upp dörren så får jag snällt lägga mig ner och vänta, det kan finnas en anledning till att jag inte får komma in. Det måste jag kunna acceptera och det gör också efter en liten stund.

2007-03-10 @ 17:32:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback