Vaffor gör de på detta viset?

Jag fattar inte varför det finns dumma människor som skall smälla raketer i början på mars månad, ja inte ens varför de skall göra det överhuvudtaget och definitivt inte nära vår brukshundsklubb.

Fattar dom inte att det finns hundar som blir jätte rädda. Elliotten tycker inte alls om det och jag vill inte att han skall behöva utsättas för sådana här dumheter, ingen skall behöva det!!!

Jag hoppas att det gick över lite redan när du kom in i bilens trygga bur. Jag såg förresten att du fick köttbullar av min MOR, de gjorde väl lite susen också, eller?

MOR och jag kom tidigt till träningen idag. Vi gick då en runda i skogen och jag var jätteduktig som kom så fort MOR kallade. Rätt som det var så kom Zingo också. Vi rastade av oss rejält tillsammans. MOR tror att det var därför som det gick så bra sedan på träningen, jag behöver nog springa av mig lite först.

Köttbullarna måste ha luktat lång väg, vi var 7 på dagens träning. Elliott, Lakrits, Zingo, Vira, Zappy, Fille + mig själv förstås. Alla skötte vi oss utmärkt. Fille var på riktigt lekhumör men han klarade inte av att få någon av oss med sig även om han verkligen försökte med alla tillåtna medel.

På slutet fick vi alla lite utställningsträning av våran egna Margareta. En sak är säker.... vi har fortfarande mycket att lära även inom detta område.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Vill inte prata om de.Både ledsamt o pinsamt.Men tack för köttbullen,den var god.

Ja det finns verkligen mycket över att önska vad gäller utställnigs köret.Tror nog faktiskt inte man kan förvänta sig någon större succé nästa lördag.Vår bästa tid är nog inte nu kan jag tro.Det lär nog inte komma förrän vi fått lite mer muskler i framänden så att säja.Men du kanske inte paddlar så mycket som jag gör?

2007-03-08 @ 12:20:24
Postat av: Wallander

Elliot, då är det slutpratat om det!
Angående utställningen nästa vecka, så tycker jag att vi gör så gott vi kan och så får vi se hur långt det räcker denna gång och du, det går alltid fler tåg!!!!
Paddlar du? Har du tänkt på att det kanske beror på all din vistelse i vattenpölarna?
Jag har ingen aning om hur jag ser ut när jag springer och bryr mig faktiskt inte så mycket heller om jag skall vara riktigt ärlig.
Hur som helst så skall det bli roligt att pröva på ännu en gång.

2007-03-08 @ 22:48:16
Postat av: Lakrits

Matte säger att jag också paddlar och är valpig. Jag som är så stor och stark. Men det där springet med bara vänstervarv tycker jag är helt knäppt. Jag gör det BARA för att få korv! Hur det går på lördag bryr jag mig inte särskilt mycket om och jag hoppas att inte matte tar för allvarligt på det heller.

2007-03-08 @ 23:12:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback